Vrouw in Baalanz

Voor zelfbewuste en ondernemende vrouwen die klaar zijn voor een next level gezondheid

Ik help jou als zelfbewuste en ondernemende vrouw als je de regie over je eigen gezondheid wil nemen, je gezondheid wil optimaliseren en je je fysiek en mentaal weer krachtig wilt voelen.

Samen met jou ga ik aan de slag om je te helpen naar een next level gezondheid, zodat je de meest energieke, krachtige en gelukkige versie van jezelf wordt.

Als zelfbewuste en ondernemende vrouw wil je optimaal kunnen functioneren en volop van het leven kunnen genieten. De basis hiervoor is een krachtige fysieke en mentale gezondheid, die een diepgaande impact heeft op alle vlakken in je leven: je energie, je zelfvertrouwen, je focus, je creatievermogen, je business, je relaties, je sociale leven, je plezier, je geluk, je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en je uitstraling.

Ik help je met mijn specifieke kennis, ervaring én een unieke holistische methode naar een next level gezondheid waardoor jij de meest energieke en krachtige versie van jezelf wordt. Dat doe ik met veel passie, aandacht en tijd in een ontspannen en informele sfeer.

Laten we kennismaken

Hoe fijn zou het zijn om:

 • Een krachtige fysieke en mentale gezondheid te hebben zonder klachten die jou belemmeren.
 • Te bruisen van energie zodat je naast je werk of business nog voldoende energie overhoudt voor je gezin en sociale activiteiten.
 • Je mentaal krachtig te voelen vol zelfvertrouwen, waardoor je dit in alles uitstraalt.
 • Optimaal te kunnen functioneren met meer focus, meer productiviteit en meer succes.
 • Je beter te kunnen ontspannen en makkelijker de uit knop vinden.
 • Een gezonde vrouwelijke cyclus te hebben die klachtenvrij is, waardoor je fysiek, mentaal en hormonaal in balans bent.

Maar herken je nu dit?

 • Je hebt weinig energie, waardoor je minder focus hebt en minder productief bent en ‘s avonds uitgeblust bent.
 • Je hebt allerlei (vage) klachten zoals weinig energie, weinig focus, hoofdpijn, hormonale klachten, slaapproblemen.
 • Je kunt je niet goed meer ontspannen en afschakelen, waardoor je continu aan staat.
 • Je hebt cyclusklachten zoals buikpijn, veel bloedverlies, weinig energie, hoofdpijn, migraine stemmingswisselingen etc. waardoor je dagelijks functioneren wordt belemmerd.
 • Je hebt vaker last van prikkelbaarheid of een down gevoel.
 • Je hebt overgangsklachten zoals opvliegers, stemmingswisselingen, slaapproblemen of andere klachten.

Over mij

Ik ben Aggie van Baal en als holistisch acupuncturist & health mentor, help ik jou als zelfbewuste en ondernemende vrouw naar meer energie, meer zelfvertrouwen en meer succes vanuit een krachtige fysieke en mentale gezondheid. Sinds 2012 heb ik een praktijk voor acupunctuur & natuurgeneeskunde waarin ik vrouwen help vanuit een holistische kijk op gezondheid.

Ik weet als geen ander hoe het is om je niet optimaal gezond te voelen met klachten als hoofdpijn, weinig energie, hormonale en gynaecologische klachten. Deze hadden een negatieve invloed op mijn leven, waardoor ik niet optimaal kon functioneren en niet de vrouw kon zijn die ik graag wilde zijn.

Uit eigen ervaring weet ik nu dat het leven er echt heel anders kan uitzien als je klachtenvrij bent en met een krachtige fysieke en mentale gezondheid. Waardoor ik nu als vrouwelijk ondernemer met een drukke en succesvolle praktijk elke dag met veel energie, focus en passie kan werken en ik hierdoor meer geluk en plezier ervaar in alle aspecten van mijn leven.

Meer over mij

Mijn unieke & holistische methode

Ik help je met mijn specifieke kennis, ervaring en unieke holistische Baalanz methode naar een next level gezondheid, waardoor jij de meest energieke, krachtige en gelukkige versie van jezelf wordt.

De Baalanz methode is een holistische methode die ik ontwikkeld heb vanuit de visie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel uitmaken.

Binnen mijn methode werk ik met de kracht van de vrouwelijke cyclus, omdat dit de basis is van onze totale vrouwelijke gezondheid. Een goede hormonale balans is voor vrouwen ook een voorwaarde voor een krachtige fysieke en mentale gezondheid.

Elke vrouw is uniek en daarom maak ik een persoonlijk advies- en behandelplan. Dit zorgt ervoor dat we samen het maximale resultaat behalen.

Meer over de baalanz methode

Dit is voor jou als

 • Je een zelfbewuste en ondernemende vrouw bent die optimaal wil functioneren.
 • Je zelf de regie over jouw gezondheid wil nemen, je gezondheid wil optimaliseren en je fysiek en mentaal weer krachtig wilt voelen.
 • Je klachten niet voor lief neemt en niet accepteert om daar maar mee te moeten leren leven.
 • Je bereid bent om te investeren in jouw gezondheid in tijd, energie en geld.
 • Je begrijpt dat er geen quick fix is om die krachtige fysieke en mentale gezondheid te bereiken.

Review

“Door de sessies bij jou voel ik me mentaal nog krachtiger en uitgebalanceerde in mijn dagelijks drukke bestaan als moeder van 3 jonge kinderen en een druk eigen bedrijf als energetisch coach voor ondernemers. Het heeft me enorm geholpen om uit de waan van de dag te blijven, mijn focus te behouden en meer ontspannen te zijn. Wat me dus enorm helpt bij het behalen van mijn ambitieuze zakelijke doelen naast een druk gezin. Ik voel me nu weer fysiek en mentaal krachtig en bruis weer van energie en heb ik weer zin om zaken op te pakken die zijn blijven liggen. Mede hierdoor kan mijn bedrijf blijven groeien en doorontwikkelen en blijf ik in mijn kracht bij grote, spannende dingen zoals het organiseren van mijn eigen live event. En kan ik daarnaast thuis de moeder zijn die ik wil zijn voor mijn kinderen. Je helpt me om mijzelf, maar ook mijn gezin en mijn bedrijf te kunnen dragen en iedere keer weer naar het next level te tillen.”

Karlijn
Meer reviews

Te verwachten resultaat

 • Je hebt geen klachten meer, omdat je fysiek, mentaal en hormonaal in balans bent.
 • Je bruist van energie, waardoor je optimaal kunt functioneren.
 • Je voelt je mentaal krachtig en vol zelfvertrouwen.
 • Je kunt de “uit knop” weer vinden en daardoor veel beter ontspannen.

Wil jij ook samen met mij aan de slag gaan, zodat jij ook de meest gezonde, krachtige en energieke versie van jezelf wordt? 

Ja, dat wil ik

Praktische informatie

 • € 99,- per sessie
 • Betaling na elke sessie per pin
 • De factuur ontvang je na betaling per mail
 • Na de intake maak ik een persoonlijk advies- en behandelplan voor jou en bepaal ik in overleg met jou het aantal sessies dat je nodig hebt om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen. 

FAQ

Na de intake maak ik een persoonlijk advies- en behandelplan voor jou en bepaal ik in overleg met jou het aantal sessies dat je nodig hebt om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen. 

Ik werk niet met een eenmalige sessie, omdat ik sta voor een duurzame en kwalitatieve aanpak. Na de intake maak ik een persoonlijk advies- en behandelplan voor jou en bepaal ik in overleg met jou het aantal sessies dat je nodig hebt om een optimaal en duurzaam resultaat te behalen. 

Mocht je twijfelen of dit voor jou past, neem dan even contact met me op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of neem even contact met me op, zodat we samen kunnen bekijken of dit passend voor je is.

Ja de sessies zijn ook heel geschikt als je zwangerschapsklachten hebt zoals misselijkheid, weinig energie, slaapproblemen, hoofdpijn, stuitligging en als voorbereiding en herstel van de bevalling. 

 

Ik gebruik super dunne naaldjes, waardoor het absoluut niet pijnlijk is. Het is zelfs zo super ontspannend, waardoor veel vrouwen tijdens de behandeling in slaap vallen. Je ligt op een comfortabele behandelbank met warmtelampen en een relaxed muziekje. De vrouwen die in mijn praktijk komen ervaren het als een echt me-time moment.