De Baalanz methode-Aggie van Baal

De Baalanz Methode

Een unieke en holistische methode voor een krachtige fysieke en mentale gezondheid

Ik help je met mijn specifieke kennis, ervaring en unieke holistische Baalanz methode naar een next level gezondheid, waardoor jij de meest energieke, krachtige en gelukkige versie van jezelf wordt. 

De Baalanz methode is een holistische methode die ik ontwikkeld heb vanuit de visie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Waarvan acupunctuur, voeding, leefstijl en mentoring onderdeel uitmaken.

Binnen mijn methode werk ik met de kracht van de vrouwelijke cyclus, omdat dit de basis is van onze totale vrouwelijke gezondheid. Een goede hormonale balans is voor vrouwen ook een voorwaarde voor een krachtige fysieke en mentale gezondheid.   

Elke vrouw is uniek en daarom maak ik een persoonlijk advies- en behandelplan.  Indien nodig zet ik naast de Baalanz methode ook andere therapieën in zoals orthomoleculaire therapie, energetische therapie en homeopathie. Dit zorgt ervoor dat we samen het maximale resultaat behalen.

De Baalanz methode-Aggie van Baal

De Baalanz methode

Deze onderdelen maken deel uit van mijn unieke en holistische Baalanz methode:

Acupunctuur

Je krijgt acupunctuurbehandelingen die magisch, snel en effectief werken, omdat acupunctuur er direct voor zorgt dat je je mentaal veel beter gaat voelen en fysiek voor een optimale gezondheid zorgt. Een acupunctuurbehandeling heeft een sterk harmoniserende, balancerende en ontspannende werking. Je kunt de uit knop weer makkelijker vinden.

Voeding

Je krijgt holistisch voedingsadvies vanuit de Chinese voedingsleer, Ayurveda en Natuurgeneeskunde. Door deze kennis en advies krijg je een heel andere kijk op voeding. Vanuit de Chinese voedingsleer wordt er niet alleen naar fysieke voeding gekeken, maar ook naar mentale voeding. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het praktisch toepasbaar is en dat wat je eet, ook echt lekker vindt.

Leefstijl

Je krijgt een leefstijladvies, dat veel verder gaat dan alleen meer bewegen. We kijken onder andere naar de balans tussen ontspanning en activiteit, je slaap- en bioritme, routines etc. Maar ook naar een leefstijl die is afgestemd op je vrouwelijke cyclus. Een gezonde leefstijl is essentieel voor een krachtige fysieke en mentale gezondheid.

1:1 begeleiding

Met mijn jarenlange kennis, inzicht en ervaring begeleid en ondersteun ik je als health mentor vanuit een holistische visie, zodat jij je gedragen, gehoord en gezien voelt. Waardoor je je mentaal krachtig voelt met meer zelfvertrouwen, meer inzicht, meer focus, meer draagkracht en makkelijker knopen doorhakt. 

De Baalanz methode voor fysieke, mentale en hormonale klachten

Ik ben gespecialiseerd in de volgende klachten:

Weinig energie

Moe opstaan, schommelend energieniveau, ‘s avonds uitgeblust, energiedips.

Slaapproblemen

Slecht inslapen, vaak wakker worden, onrustig slapen, veel dromen, vroeg wakker worden.

Hoofdpijn

Hormonale hoofdpijn, migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn.

Mentaal & emotioneel

Stress en spanning, altijd AAN staan, niet kunnen ontspannen, concentratieproblemen, geen focus, prikkelbaar, stemmingswisselingen, onrustig gevoel, onzeker, weinig zelfvertrouwen, veel piekeren of zorgen maken, down gevoel, verminderd geheugen.

Overgang & menopauze

Opvliegers, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, onrust, verminderd geheugen, weinig energie slaapproblemen, hoofdpijn, duizeligheid, restless legs, vaginale klachten, lichen sclerose, blaasontstekingen.

Cyclus & menstruatie

Onregelmatige cyclus, korte of lange cyclus, pijnlijke menstruatie, veel bloedverlies, kort lontje, down gevoel, stemmingswisselingen, PCOS, endometriose, pijnlijke borsten, hoofdpijn, migraine, opgeblazen gevoel, suikercravings, weinig energie.

Kinderwens & vruchtbaarheid

Pre conceptie, vruchtbaarheidsproblemen, miskraamverleden, ondersteuning bij IUI, IVF, of ICSI.

Zwangerschap & bevalling

Zwangerschapsklachten zoals misselijkheid, vermoeidheid, stress, slaapproblemen, hoofdpijn, stuitligging. Voorbereiding (pre birth) en herstel van de bevalling.

Ik help je met mijn unieke en holistische methode naar een krachtige fysieke en mentale gezondheid voor meer energie, meer zelfvertrouwen en meer succes.

Ja, dat wil ik