Reviews

“Baalanz (Aggie) is een echte aanrader (een lifesaver) Ik ben heel dankbaar voor al het goede werk van Aggie. Door mijn heftige menstruatie/PMS klachten kwam ik bij de gynaecoloog terecht, maar zij kon mij niet helpen zonder hormonen en die wilde ik niet meer in mijn lichaam. Via een bekende kwam ik bij Aggie terecht en eigenlijk al vanaf behandeling 1 merkte ik een verschil. Je voelt je gelijk op je gemak bij Aggie die ook iedere klacht heel serieus heeft genomen. Nu zijn mijn menstruaties weer normaal. Ik kan Baalanz zeker aanraden!”

Joyce

“Ik kwam voor hormonale migraine en vermoeidheid bij Aggie. De behandelingen zorgden voor ontspanning, minder klachten en meer energie. Aggie legt op een prettige en rustige manier uit hoe ze te werk gaat, luistert goed naar je klachten en stemt de behandeling per keer af wat er nodig is. Ik had nog niet eerder behandelingen van een acupuncturist gehad, maar ik kan Aggie aan iedereen aanbevelen.”

Mireille

“Ik ben naar Aggie gegaan voor mijn menstruatie/hormoon klachten. Nadat ik ben gestopt met de hormonale anticonceptie merkte ik dat alles uit balans was. Al na een aantal behandelingen merkte ik meteen verschil. Alles van de behandeling heb ik als prettig ervaren! Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Alle tips waar je zelf mee aan kan bijdragen om verbeteringen te krijgen zijn ook duidelijk. Mijn traject is afgerond en alles is weer terug in balans. Wat is dat fijn, je goed voelen tijdens je menstruatie! Nogmaals bedankt Aggie!”

Marnie

“Na jaren PMS klachten te hebben ben ik bij Aggie terecht gekomen. Heel fijne ervaring, zowel de acupunctuur als alles wat Aggie erbij doet, tips en leefstijladviezen en een luisterend oor. Nu, na 3 maanden behandelen zijn mijn hormonen in balans en ben ik pil- en klachtenvrij. Ik kan weer genieten!”

Evelien

“Ben naar Aggie toegegaan voor mijn menstruatie en mentale klachten. Door de behandelingen ben ik me veel gemoedelijker gaan voelen en zijn mijn maandelijkse klachten ook verminderd.
Aggie geeft ook tips qua voeding, huid verzorging en ontspanning. Heel dankbaar dat ik bij haar ben geweest.”

Sandra

“Aggie is een zeer lieve rustige vrouw. Ik kwam met mentale klachten bij Aggie en voelde werkelijk tijdens de behandelingen al verlichting, ik voelde ruimte en kon me weer volledig ontspannen! Mijn lichamelijke klachten ten gevolge van mentale problemen namen direct af.”

Imke

“Ik kwam bij Aggie terecht vanwege stress-gerelateerde klachten. Aggie is een zeer lieve en bekwame vrouw. Ik voelde me bij haar erg op mijn gemak. De behandelingen brachten me innerlijke rust een ontspanning. Dat was precies wat ik op dat moment nodig had. Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren en zou de behandelingen van Aggie zeker aanraden aan andere vrouwen!”

Linda

“Aggie is een lieve, fijne en zeer kundige vrouw. Ik kwam bij Aggie om mijn cyclus weer in balans te krijgen en dat is gelukt. Aggie weet waar ze over praat en geeft goede adviezen en tips. Eindelijk geen vervelende klachten meer. Daarnaast ervaar ik meer rust in mijn lichaam. De behandelingen gaven zoveel ontspanning, dat ik nog wel uren op haar behandelbank zou willen blijven liggen.
Lieve Aggie, bedankt!!!”

Silvie

“Na het stoppen met de pil anderhalf jaar geleden steeds een onregelmatige cyclus gehad. Dat zelfs mijn cyclus op een gegeven moment voor ruim 3 maanden weg bleef. Onderzoeken bij de huisarts gehad wat niet veel resultaat opleverde. Toen het heft in eigen handen genomen en opzoek gegaan naar acupunctuur gespecialiseerd in voornamelijk cyclus klachten. Zo ben ik terecht gekomen bij Aggie. Hier heb ik het Cyclus in Baalanz traject gevolgd 3 maanden en een super resultaat bereikt. Van geen cyclus, terug naar een cyclus van 32 dagen. Momenteel ben ik zelfs in verwachting van ons eerste kindje, dat had ik een half jaar geleden niet durven dromen. Aggie is een top vrouw, geeft geweldige uitleg, tips en haar behandelingen werken geweldig. Ik zou iedereen aanraden om er niet mee te blijven lopen maar ga het traject aan, je wordt een heel ander mens.”

Sanne Aben

“Licht sceptisch kwam ik aan voor mijn eerste behandeling. Ik had fysieke klachten en gelezen dat acupunctuur hier effect op zou kunnen hebben. Ik ben een traject aangegaan en na sessie 2-3 merkte ik duidelijk verbetering. Dit, in combinatie met voeding en verzorging op advies van Aggie, heeft mij volledig klachtenvrij gemaakt. Ik heb de behandelingen als zeer fijn, pijnloos en ontspannend ervaren. Aggie is zeer kundig en gewoon een fijn, warm mens. Ik kan iedereen die twijfelt een traject bij haar aanraden. Van mijn scepsis is niks over, ik ben overtuigd.”

Marit

“Ik ben een paar maanden geleden bij Aggie begonnen met acupunctuur voor mijn migraine. 
Inmiddels ben ik migraine vrij, ik ben zeer tevreden over de behandelingen en ik kan weer normaal mijn leven leiden. Aggie neemt de tijd voor je en probeert goed uit te zoeken waar het probleem ligt.
Ze luistert goed naar je wensen en probeert deze in de praktijk toe te passen. Aggie bedankt voor je inzet.”

Iris van Bree

Maandelijks hevig terugkerende klachten waren voor ik door Aggie geholpen werd meer regel dan uitzondering. Tijdens het eerste gesprek was ik er van overtuigd dat ik bij Aggie aan het juiste adres was. We planden toen meteen een behandel traject af van wekelijks één behandeling.
In deze periode heb ik samen met Aggie niet alleen “mijn eigen gebruiksaanwijzing” leren kennen maar is ook mijn hormoon huishouding in kaart en in balans gebracht. Inmiddels zijn de klachten verdwenen en heb ik meer zelfcompassie en ben ik vriendelijker voor mezelf.
De fijne gesprekken, lekkere thee en het heerlijk rustgevend acupunctuur-moment onder de warme moxa lamp waren een fijn momentje voor mezelf gedurende deze periode. Dankjewel voor alles Aggie!”

Kristel

“Baalanz is zeker een aanrader! In eerste instantie kwam ik bij Aggie om te “ontpillen” , na 13 jaar de pil te hebben geslikt had dit een enorme aanslag op mijn lijf gepleegd! Aggie heeft mij geholpen mijn hormonen weer in balans te krijgen! Ook heeft ze mij na al die jaren eindelijk van de hoofdpijn af geholpen! Aggie is echt fantastisch! Je voelt je gelijk op je gemak bij haar!”

Manon

“Ik kwam bij Aggie terecht nadat de gynaecoloog lichen sclerosus bij mij had vastgesteld. ‘Daar moet je mee leven’ werd mij verteld. Op de website las ik dat Aggie gespecialiseerd is in de behandeling van vrouwenklachten, waaronder dus ook lichen sclerosus. Ook had ik al jaren last van menstruatieklachten; veel bloedverlies en vooral ook veel krampen. Naar een paar behandelingen merkte ik al resultaat. De pijn en jeuk nam af en is ondertussen zelfs weg. Ook de menstruatieklachten zijn beduidend minder.
Aggie heeft mij van goed advies voorzien en uitstekend geholpen. Er hangt een rustige en ontspannende sfeer in de ruimte en Aggie heeft mij altijd op mijn gemak gesteld. De behandelingen heb ik als zeer positief en ontspannend ervaren en mocht ik ooit terugkerende klachten hebben of ondersteuning nodig hebben bij zwangerschapsklachten, ga ik zeker weer langs!”

Shauny

“Ik kwam via een tip van iemand anders bij Aggie terecht. Al een hele tijd sukkelde ik met mijn hormonale balans. Een paar jaar geleden stopte ik met anticonceptie omdat ik graag mijn natuurlijke cyclus weer wilde voelen. Echter kwam deze cyclus niet terug zoals ik hem gewend was en had ik veel bijkomende klachten. Ik was ten einde raad en bijna zelfs op het punt om weer anticonceptie te gaan gebruiken. Gelukkig kwam ik bij Aggie terecht. Dit voelde als een geschenk uit de hemel. Al gauw merkte ik na een paar behandelingen verschil. Klachten begonnen af te nemen en mijn humeur verbeterde weer. Wat was ik blij. De moment bij Aggie vond ik heel fijn en aangenaam. Een ontspannen sfeer zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Aggie is een heel prettig persoon en we hadden fijne gesprekken. Na een tijd stopte de sessies want het resultaat dat we voor ogen hadden was bereikt. Ik heb GEEN menstruatie klachten meer en mijn menstruatie is weer zoals hij hoort te zijn. Ontzettend dankbaar hiervoor!”

Madelijn

“Na vele jaren hoofdpijnklachten (migraine en spanningshoofdpijn) via internet bij Baalanz terecht gekomen. Nu na een aantal behandelingen al een hele grote verbetering. Aggie vraagt en luistert goed voor iedere behandeling en stemt de behandeling daarop af. Ook de verdere adviezen zijn super! Ben er helemaal blij mee en kan dan Baalanz acupunctuur ook zeker aanbevelen.”

Marian

“Ik kwam bij Aggie terecht, omdat ik ontzettend veel pijn had tijdens menstruatie en ontzettend beroerd was. Dit gepaard met hevig bloedverlies. Alles geprobeerd. Mijn laatste optie was baarmoeder verwijderen. Na een aantal behandelingen gaat het stukken beter. Veel minder pijn. Normaal bloedverlies. Kortom ben ik ontzettend blii dat ik bij Aggie onder behandeling ben geweest. Aggie is ontzettend lief en legt alles heel goed uit. Nogmaals bedankt Aggie. Hoop dat je nog veel vrouwen mag helpen.”

Karin

“Na jaren met hoofdpijn kwam ik uiteindelijk bij Aggie uit en na een aantal behandelingen merkte ik meteen resultaat. Na een tijdje was de hoofdpijn verdwenen, ongelofelijk! Ik zou haar zeker aanbevelen en doe dat ook altijd bij vrienden en bekenden.”

Maud

“Aggie heeft de deuren van mijn energie level letterlijk geopend. Al enkele maanden voelde ik dat ik blokkades had en energie niet goed stroomde. Achteraf meerdere oorzaken (1 ervan te snel werkende schildklier). Al bij de eerste keer voelde ik of er een stroom energie weer door mijn lichaam heen ging. Ik kan Aggie echt aanraden.”

Jacqueline

“Wegens slaapproblemen heb ik een afspraak gemaakt. Er heerst een fijne sfeer en Aggie biedt altijd een luisterend oor. Wanneer het nodig is, ga ik graag weer terug en ik zou het ook iedereen aanbevelen! “

Marian

“Na jaren lang heel erge overgangsklachten te hebben gehad: slecht slapen, flinke zweetaanvallen kon ik overdag moeilijk functioneren. Ik heb van alles geprobeerd wat niet hielp. Ben via mijn vriendin bij Aggie terechtgekomen. Aggie luistert goed naar de klachten en heeft mij weer bewust gemaakt om goed naar je lichaam te luisteren. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Na 2 maanden wekelijks behandelingen werden mijn klachten duidelijk minder en kon ik weer beter slapen Ik ben erg blij ik kan haar iedereen aanraden.”

Hennie

Overgangsklachten en meer balans te vinden. In totaal 5 behandelingen gekregen. Na de eerste keer had ik al resultaat. De kundigheid van Aggie is heel rijk. Geeft informatie waar je behoefte aan hebt en legt uit waar dingen vandaar komen. Voor mij bepaalde logica bewustwording.”

Dorrie

“Bij Aggie onder behandeling voor Adenomyose. Na jaren van alles geprobeerd te hebben via internet bij Baalanz terecht gekomen. Meteen met Aggie een goede klik, ze luistert naar wat je zegt en begrijpt je gevoel en doet er alles aan om het beste resultaat te kunnen behalen. Ondanks dat ik pas een korte periode onder behandeling ben merk ik al resultaten. Ook de arts in het ziekenhuis heeft de verbetering bevestigd. Ben heel dankbaar voor deze begeleiding en behandeling en zou het zeker aanraden!”

Nicole

“Aggie is heel professioneel en ontzettend lief! Ik voelde mij meteen thuis in haar mooie praktijk. Ze heeft mij enorm geholpen met mijn klachten. Dankbaar!”

Jeltje

“Aggie is zeer kundig en betrokken. Naast de acupunctuur die zeer ontspannend en energie gevend werkt, heb ik veel gehad aan de tips over eten en bewegen. Het heeft mij weer in balans gebracht.”

Hilda