Wil je als zelfbewuste en ondernemende vrouw ook een krachtige fysieke & mentale gezondheid?

Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of stel me een vraag via het contactformulier.

Afspraak maken

Dat kan direct via ‘online afspraak maken’. bellen of mailen kan natuurlijk ook.  

Online Afspraak maken
RBCZ
CAMCOOP

Podcast

In mijn podcast Baalanz voor vrouwen deel ik naast kennis en inzichten over vrouwengezondheid, ook mijn persoonlijke visie, mijn levenservaringen en ervaringen uit mijn praktijk. Je kunt deze beluisteren op Spotify.

Social media

Wil je ook wekelijks geïnspireerd worden over vrouwengezondheid, acupunctuur, voeding en leefstijl? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Je gaat toch geen foto’s van jezelf op je website zetten.

Ik weet nog goed dat ik bij de start van mijn bedrijf in 2012 geen enkele foto van mijzelf wilde plaatsen!

Omdat ik opgevoed ben vanuit het principe: doe toch normaal en zet jezelf niet op de voorgrond. Dat zijn de overtuigingen die ik in mijn opvoeding heb meegekregen. 

Op dringend aanraden van degene die in 2012 mijn website bouwde, heb ik er toch een piepkleine foto op gezet, die dienst heeft gedaan totdat ik in 2018 fulltime ondernemer werd en alles professioneler ging aanpakken. 

Vanaf 2019 heb ik foto’s laten maken door een professionele fotograaf. Tegelijkertijd heb ik in 2019 een nieuwe website laten maken door @maakmeesters. Daar stond op elke pagina een foto van mij! Dat was het moment dat ik die blokkade heb doorbroken en toen was het hek van de dam, ha ha 

Want ik laat nu elke 2 jaar nieuwe foto’s maken, omdat ik telkens uit mijn foto’s “groei”! Qua ontwikkeling dan en niet qua gewicht ha ha.

En nu anno 2024 ben ik als persoon, maar ook in mijn bedrijf naar een next level gegroeid en bij deze ontwikkelingen horen ook weer nieuwe foto’s. Dit wordt dan mijn 3e fotoshoot! Wie had dat gedacht? Ik in elk geval niet.

Daarom is dit nu het perfecte moment voor een nieuwe fotoshoot. Foto’s die passen bij een next level. Niet omdat de vorige foto’s of fotograaf niet goed waren, integendeel, die pasten perfect op dat moment.

De fotoshoot vindt deze week plaats en wordt dit keer verzorgd door @moodzfotografie. Ik heb er super veel zin in!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met een fotoshoot. Laat je het me hieronder weten?

#baalanz #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #balans #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #vrouwenwijsheid #specialisatievrouwen #hormoonbalans #hormonenuitbalans #vrouwelijkecyclus #cyclusklachten #menstruatieklachten #menstruatiecyclus #endometriose #pcos #kinderwens #vruchtbaarheidsproblemen #zwangerworden #meerenergie #krachtigegezondheid #meerzelfvertrouwen #meersucces #meerfocus #zelflfbewust #ondernemend #verbinding #fotoshoot
Je gaat toch geen foto’s van jezelf op je website zetten. Ik weet nog goed dat ik bij de start van mijn bedrijf in 2012 geen enkele foto van mijzelf wilde plaatsen! Omdat ik opgevoed ben vanuit het principe: doe toch normaal en zet jezelf niet op de voorgrond. Dat zijn de overtuigingen die ik in mijn opvoeding heb meegekregen. Op dringend aanraden van degene die in 2012 mijn website bouwde, heb ik er toch een piepkleine foto op gezet, die dienst heeft gedaan totdat ik in 2018 fulltime ondernemer werd en alles professioneler ging aanpakken. Vanaf 2019 heb ik foto’s laten maken door een professionele fotograaf. Tegelijkertijd heb ik in 2019 een nieuwe website laten maken door @maakmeesters. Daar stond op elke pagina een foto van mij! Dat was het moment dat ik die blokkade heb doorbroken en toen was het hek van de dam, ha ha Want ik laat nu elke 2 jaar nieuwe foto’s maken, omdat ik telkens uit mijn foto’s “groei”! Qua ontwikkeling dan en niet qua gewicht ha ha. En nu anno 2024 ben ik als persoon, maar ook in mijn bedrijf naar een next level gegroeid en bij deze ontwikkelingen horen ook weer nieuwe foto’s. Dit wordt dan mijn 3e fotoshoot! Wie had dat gedacht? Ik in elk geval niet. Daarom is dit nu het perfecte moment voor een nieuwe fotoshoot. Foto’s die passen bij een next level. Niet omdat de vorige foto’s of fotograaf niet goed waren, integendeel, die pasten perfect op dat moment. De fotoshoot vindt deze week plaats en wordt dit keer verzorgd door @moodzfotografie. Ik heb er super veel zin in! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met een fotoshoot. Laat je het me hieronder weten? #baalanz #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #balans #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #vrouwenwijsheid #specialisatievrouwen #hormoonbalans #hormonenuitbalans #vrouwelijkecyclus #cyclusklachten #menstruatieklachten #menstruatiecyclus #endometriose #pcos #kinderwens #vruchtbaarheidsproblemen #zwangerworden #meerenergie #krachtigegezondheid #meerzelfvertrouwen #meersucces #meerfocus #zelflfbewust #ondernemend #verbinding #fotoshoot
Window of Change: de transformatie van de overgang

De overgang is een transformatie naar een mooie en wijze vrouw waardoor je de meest energieke, krachtige en gelukkige versie van jezelf wordt.

Volgens de Chinese geneeskunde zijn er namelijk 2 grote transformaties in het leven van de vrouw. Die worden de WINDOWS OF CHANGE genoemd en dat zijn de zwangerschap en de overgang.

In de Chinese geneeskunde wordt de overgang niet alleen gezien als een verandering in de hormonenhuishouding, maar ook een transformatie op mentaal en spiritueel niveau. Het is een periode waarin je als vrouw de balans kunt opmaken. 

Over de overgang bestaan helaas nog veel misverstanden en deze wil ik absoluut uit de wereld helpen:

👉De overgang is NIET iets ellendigs wat je overkomt als vrouw

👉De overgang hoort ZONDER klachten probleemloos te verlopen

👉De overgang start NIET pas rond 50 jaar, maar al veel eerder rond je 40e jaar

De overgang is dus een veel langere periode die al rond je 40e jaar start en als je je daar bewust van bent én de kennis hebt, dan kun je preventief werken om klachten te voorkomen. Dus preventie is meest effectieve methode om klachtenvrij door de overgang te gaan. 

Maar ook als je WEL al overgangsklachten hebt, dan zijn ook zeker nog op te lossen. 

Daarom organiseer ik op vrijdag 15 maart a.s. van 14.00 tot 16.00 uur de workshop Window of Change. 

Dit is een interactieve workshop waarin je veel kennis en inzicht krijgt en hoe je hier vanaf je 40e jaar preventief aan kunt werken. Een soort anti aging om gezond en gelukkig ouder te worden. Welke vrouw wil dat niet? Omdat ik met een kleine groep werk, is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en het beantwoorden van jouw vragen. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij dat ook?

Je kunt je voor deze workshop aanmelden via de link in bio of stuur me een DM als je meer informatie wil.

#acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #vrouwenwijsheid #specialisatievrouwen #hormonen #vrouwelijkecyclus#cyclusklachten#meerenergie #krachtigegezondheid #meerzelfvertrouwen #meersucces #meerfocus #zelflfbewust#workshop#overgang
Window of Change: de transformatie van de overgang De overgang is een transformatie naar een mooie en wijze vrouw waardoor je de meest energieke, krachtige en gelukkige versie van jezelf wordt. Volgens de Chinese geneeskunde zijn er namelijk 2 grote transformaties in het leven van de vrouw. Die worden de WINDOWS OF CHANGE genoemd en dat zijn de zwangerschap en de overgang. In de Chinese geneeskunde wordt de overgang niet alleen gezien als een verandering in de hormonenhuishouding, maar ook een transformatie op mentaal en spiritueel niveau. Het is een periode waarin je als vrouw de balans kunt opmaken. Over de overgang bestaan helaas nog veel misverstanden en deze wil ik absoluut uit de wereld helpen: 👉De overgang is NIET iets ellendigs wat je overkomt als vrouw 👉De overgang hoort ZONDER klachten probleemloos te verlopen 👉De overgang start NIET pas rond 50 jaar, maar al veel eerder rond je 40e jaar De overgang is dus een veel langere periode die al rond je 40e jaar start en als je je daar bewust van bent én de kennis hebt, dan kun je preventief werken om klachten te voorkomen. Dus preventie is meest effectieve methode om klachtenvrij door de overgang te gaan. Maar ook als je WEL al overgangsklachten hebt, dan zijn ook zeker nog op te lossen. Daarom organiseer ik op vrijdag 15 maart a.s. van 14.00 tot 16.00 uur de workshop Window of Change. Dit is een interactieve workshop waarin je veel kennis en inzicht krijgt en hoe je hier vanaf je 40e jaar preventief aan kunt werken. Een soort anti aging om gezond en gelukkig ouder te worden. Welke vrouw wil dat niet? Omdat ik met een kleine groep werk, is er ook voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en het beantwoorden van jouw vragen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij dat ook? Je kunt je voor deze workshop aanmelden via de link in bio of stuur me een DM als je meer informatie wil. #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #vrouwenwijsheid #specialisatievrouwen #hormonen #vrouwelijkecyclus#cyclusklachten#meerenergie #krachtigegezondheid #meerzelfvertrouwen #meersucces #meerfocus #zelflfbewust#workshop#overgang