Ben je als zelfbewuste vrouw op zoek naar balans?

Je bent van harte welkom.

Afspraak maken

Dat kan direct via ‘online afspraak maken’. Wil je graag eerst meer informatie?  Dat kan via het het contactformulier hiernaast, maar bellen of mailen kan natuurlijk ook.  

Online Afspraak maken
RBCZ

Waarom ben ik gestopt? 

Ik ben gestopt met losse behandelingen, omdat ik door mijn jarenlange kennis en ervaring heb gemerkt dat ik alleen succes en resultaat behaal in een traject.

Maar ook omdat acupunctuur in combinatie met voeding, leefstijl en coaching onderdeel zijn van mijn eigen unieke en holistische Baalanz methode.

Een aantal redenen waarom een paar losse consulten niet werken:

💙Het reguleren van de menstruatiecyclus, waardoor deze klachtenvrij is, duurt minimaal 3 maanden

💙Het optimaliseren van de vruchtbaarheid en het verbeteren van de eicelkwaliteit  heeft ook 3 maanden nodig

💙Ook aanpassingen in voeding en leefstijl hebben tijd nodig

💙Vaak ervaar je al langere tijd klachten of heb je al lang een kinderwens en dan is het nooit een Quick fix, maar heeft het allemaal tijd nodig.

En in een traject bereiken we altijd meer, omdat er door de samenwerking ook een commitment is om tot het gewenste resultaat te komen. En je kiest er bewust voor om samen met mij aan de slag te gaan

Mijn trajecten hebben hierdoor allemaal een slagingspercentage van 90% en hoger.

Wil je graag weten welk traject jij nodig hebt? Neem dan een kijkje op mijn website bij de Baalanz trajecten of stuur me een DM en ik vertel je er meer over.

#baalanz #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #balans #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #specialisatievrouwen #hormonen #hormonenuitbalans #menstruatie #menstruatieklachten #menstruatiecyclus #endometriose #pcos #kinderwens #vruchtbaarheid #vruchtbaarheidsproblemen #vruchtbaarheidsproblemenbehandelen #zwangerschap #zwangerworden #zwangerzijn #stressvrij #baalanztrajecten #samenwerking #klachtenvrijemenstruatie #roermond #weert #venlo
Waarom ben ik gestopt? Ik ben gestopt met losse behandelingen, omdat ik door mijn jarenlange kennis en ervaring heb gemerkt dat ik alleen succes en resultaat behaal in een traject. Maar ook omdat acupunctuur in combinatie met voeding, leefstijl en coaching onderdeel zijn van mijn eigen unieke en holistische Baalanz methode. Een aantal redenen waarom een paar losse consulten niet werken: 💙Het reguleren van de menstruatiecyclus, waardoor deze klachtenvrij is, duurt minimaal 3 maanden 💙Het optimaliseren van de vruchtbaarheid en het verbeteren van de eicelkwaliteit heeft ook 3 maanden nodig 💙Ook aanpassingen in voeding en leefstijl hebben tijd nodig 💙Vaak ervaar je al langere tijd klachten of heb je al lang een kinderwens en dan is het nooit een Quick fix, maar heeft het allemaal tijd nodig. En in een traject bereiken we altijd meer, omdat er door de samenwerking ook een commitment is om tot het gewenste resultaat te komen. En je kiest er bewust voor om samen met mij aan de slag te gaan Mijn trajecten hebben hierdoor allemaal een slagingspercentage van 90% en hoger. Wil je graag weten welk traject jij nodig hebt? Neem dan een kijkje op mijn website bij de Baalanz trajecten of stuur me een DM en ik vertel je er meer over. #baalanz #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #balans #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #specialisatievrouwen #hormonen #hormonenuitbalans #menstruatie #menstruatieklachten #menstruatiecyclus #endometriose #pcos #kinderwens #vruchtbaarheid #vruchtbaarheidsproblemen #vruchtbaarheidsproblemenbehandelen #zwangerschap #zwangerworden #zwangerzijn #stressvrij #baalanztrajecten #samenwerking #klachtenvrijemenstruatie #roermond #weert #venlo
PCOS (polycysteus ovarium syndroom) komt voor bij 5 tot 10% van de vrouwen én is daarmee ook een veel voorkomende oorzaak van infertiliteit. 

Bij PCOS heb je geen eisprong of minder vaak en meestal is er geen menstruatie of slechts een keer per 2 of 3 maanden. En zonder eisprong kan er ook geen bevruchting plaatsvinden. PCOS komt dan ook vaak pas aan het licht op het moment dat er een kinderwens is. 

Maar ook als je geen kinderwens hebt, is het belangrijk om PCOS te laten behandelen, omdat er een verhoogd risico is voor het krijgen van andere aandoeningen. PCOS is veel meer dan alleen een hormonaal of gynaecologisch probleem.

PCOS veroorzaakt vaak klachten zoals overgewicht, acne en overmatige haargroei of juist haaruitval. Maar ik zie ook steeds meer vrouwen in mijn praktijk die helemaal niet in dat klachtenbeeld passen, maar wel veel onvolgroeide follikels hebben en geen of minder vaak een menstruatie hebben. 

In het Cyclus in Baalanz traject help ik je met mijn unieke en holistische Baalanz methode waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel uitmaken.

In dit traject stimuleer ik de eisprong en reguleer ik de menstruatiecyclus. Zodat je helemaal blij bent als je weer maandelijks een eisprong en menstruatie hebt. En als je een kinderwens hebt, ook makkelijker zwanger wordt. 

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me dan een DM of neem een kijkje op mijn website, link in bio.

#baalanz #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #balans #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #specialisatievrouwen #hormonen #hormonenuitbalans #menstruatie #menstruatieklachten #menstruatiecyclus #endometriose #pcos #kinderwens #vruchtbaarheid #vruchtbaarheidsproblemen #vruchtbaarheidsproblemenbehandelen #zwangerschap #zwangerworden #zwangerzijn #stressvrij #bewustmaken #betrokkenheid
PCOS (polycysteus ovarium syndroom) komt voor bij 5 tot 10% van de vrouwen én is daarmee ook een veel voorkomende oorzaak van infertiliteit. Bij PCOS heb je geen eisprong of minder vaak en meestal is er geen menstruatie of slechts een keer per 2 of 3 maanden. En zonder eisprong kan er ook geen bevruchting plaatsvinden. PCOS komt dan ook vaak pas aan het licht op het moment dat er een kinderwens is. Maar ook als je geen kinderwens hebt, is het belangrijk om PCOS te laten behandelen, omdat er een verhoogd risico is voor het krijgen van andere aandoeningen. PCOS is veel meer dan alleen een hormonaal of gynaecologisch probleem. PCOS veroorzaakt vaak klachten zoals overgewicht, acne en overmatige haargroei of juist haaruitval. Maar ik zie ook steeds meer vrouwen in mijn praktijk die helemaal niet in dat klachtenbeeld passen, maar wel veel onvolgroeide follikels hebben en geen of minder vaak een menstruatie hebben. In het Cyclus in Baalanz traject help ik je met mijn unieke en holistische Baalanz methode waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel uitmaken. In dit traject stimuleer ik de eisprong en reguleer ik de menstruatiecyclus. Zodat je helemaal blij bent als je weer maandelijks een eisprong en menstruatie hebt. En als je een kinderwens hebt, ook makkelijker zwanger wordt. Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen, stuur me dan een DM of neem een kijkje op mijn website, link in bio. #baalanz #acupunctuurvoorvrouwen #acupunctuur #balans #vrouwen #vrouwenlichaam #vrouwenklachten #vrouwengezondheid #specialisatievrouwen #hormonen #hormonenuitbalans #menstruatie #menstruatieklachten #menstruatiecyclus #endometriose #pcos #kinderwens #vruchtbaarheid #vruchtbaarheidsproblemen #vruchtbaarheidsproblemenbehandelen #zwangerschap #zwangerworden #zwangerzijn #stressvrij #bewustmaken #betrokkenheid