Zwangerschapsmisselijkheid

Heb jij last van zwangerschapsmisselijkheid die je dagelijkse activiteiten belemmeren? En waardoor je helemaal niet kunt genieten van je zwangerschap? Laat mij je helpen om je weer goed te voelen zodat jij volop kunt genieten van deze mooie en bijzondere periode.

‘99% van de vrouwen in mijn praktijk heeft na 4 behandelingen geen last meer van zwangerschapsmisselijkheid.’

‘Wegens slaapproblemen heb ik een afspraak gemaakt. Daarnaast heeft Aggie me ook behandeld voor zwangerschapsmisselijkheid en met goed resultaat! Er heerst een fijne sfeer en Aggie biedt altijd een luisterend oor. Wanneer het nodig is, ga ik graag weer terug en ik zou het ook iedereen aanbevelen!

Jolanda

Menstruatie-PMS klachten

Heb jij veel last van zwangerschapsmisselijkheid?

 • En lukt het maar niet om van je klachten af te komen?
 • Heb je er al van alles aan gedaan, maar niets helpt je blijvend?
 • Wordt je verteld dat dit normaal is en er gewoon bijhoort?
 • Voel jij je daardoor niet gezien en gehoord?
Zwangerschapsmisselijkheid - hand op buik

Dan herken je dit vast:

 • Je kunt niet genieten van je zwangerschap door de misselijkheid, de misselijkheid belemmert op dit moment je hele leven.
 • Je kunt nauwelijks nog functioneren door de misselijkheid en het liefst wil je de hele dag in bed of op de bank liggen omdat je je zo misselijk voelt.
 • Je kunt bijna niets meer eten, omdat je direct misselijk wordt en moet overgeven en daardoor merk je dat je ook weinig energie hebt.
 • Je wordt al misselijk bij het ruiken van bepaalde geuren en daarom kun je ook niet meer koken.
 • Je wordt er moedeloos van en het frustreert je dat, ondanks dat je zó je best doet, nog niets heeft geholpen tegen de misselijkheid.

Wil je niets liever dan: 

 • Weer “normaal” kunnen eten zonder misselijk te worden of over te geven?
 • Je kookkunsten weer oppakken, zonder dat je al misselijk wordt van de geuren?
 • Weer gewoon kunnen functioneren tijdens je zwangerschap?
 • Op een veilige manier en zonder medicatie van je klachten verlost worden?
 • Optimaal kunnen genieten van je zwangerschap?
 • Met de juiste behandeling wél van de misselijkheid afkomen?
Zwangere vrouwen

Zwangerschapsmisselijkheid is een vervelende kwaal waarvan veel vrouwen denken dat het er nou eenmaal bijhoort. Maar dit hoeft helemaal niet. Met de juiste behandeling en advies is 99% van  de vrouwen in mijn praktijk met 4 behandelingen verlost van die vervelende misselijkheid. Waardoor ze wél weer normaal functioneren én genieten van de zwangerschap.

Zwangerschapsklachten vrij

Ook voor jou is het mogelijk om verlost te worden van zwangerschapsmisselijkheid, zodat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap.

Ja, ik wil graag kennismaken

Ook voor jou is het mogelijk om verlost te worden van zwangerschapsmisselijkheid, zodat je optimaal kunt genieten van je zwangerschap.

Ja, ik wil graag kennismaken

Zwangerschaps-misselijkheid | 4 behandelingen

Zwangerschapsmisselijkheid | 4 behandelingen

‘99% van de vrouwen in mijn praktijk heeft na 4 behandelingen geen last meer van zwangerschapsmisselijkheid.’

Ik ben Aggie van Baal en ik behandel al jarenlang met succes zwangere vrouwen die last hebben van misselijkheid en overgeven. Met mijn specialistische kennis  en ervaring zorg ik ervoor dat je weer kunt genieten van je zwangerschap.

De behandelingen zijn zo succesvol omdat ik hiervoor een unieke en holistische methode heb ontwikkeld: de Baalanz methode, waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel van de behandelingen zijn. En waarbij ik geneeskundige visies combineer zoals de Chinese geneeskunde, Ayurveda en Westerse Natuurgeneeskunde.

Over mij - Baalanz methode

‘99% van de vrouwen in mijn praktijk heeft na 4 behandelingen geen last meer van zwangerschapsmisselijkheid.’

Wil jij ook samen met mij aan de slag gaan en geen last meer hebben van misselijkheid, zodat je je weer fit en energiek voelt? Dan zijn deze behandelingen dé oplossing voor jou! 

Ja, dat wil ik

Praktische informatie

 • Je ontvangt wekelijks een acupunctuur behandeling, die er direct voor zorgt dat de misselijkheid vermindert.
 • Je krijgt voedings- en leefstijladvies waarmee je je zelf helpt om misselijkheid te voorkomen.

Het is en blijft maatwerk afgestemd op jou als unieke vrouw! Deze onderdelen maken deel uit van de behandelingen.

Acupunctuur

Je krijgt wekelijks een acupunctuur behandeling, die direct de misselijkheid vermindert

Voeding

Je krijgt voedingsadvies en veel tips om de zwangerschapsmisselijkheid te verminderen, zodat je blijvend van je misselijkheid af komt.

Wil jij ook blijvend van je zwangerschapsmisselijkheid afkomen? Kies dan voor deze behandelingen zodat je optimaal kunt genieten van deze bijzondere periode

Ja, dat wil ik

Investering

 • Jouw investering voor dit 1 op 1 traject bedraagt 90,= per consult. 
 • Je betaalt per consult met pin en je ontvangt na betaling een factuur per mail.
Zwangerschapsmisselijkheid - hand op buik
Zwangere vrouwen
Genieten van Zwangerschap azonder misselijkheid

FAQ

Door mijn jarenlange ervaring met het behandelen zwangerschapsmisselijkheid is gebleken dat na 4 behandelingen bij 99% van de vrouwen de misselijkheid volledig weg is.

Nee, mijn ervaring is dat er 4 behandelingen nodig zijn om blijvend van de misselijkheid af te komen.

Mijn ervaring is dat je vaak al na 3 behandelingen niet meer misselijk bent, maar dat de 4e behandeling zorgt voor een blijvend effect.

De acupunctuur behandelingen in mijn traject worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoedt als je aanvullend verzekerd bent. Check dit zelf altijd bij je verzekering.

Omdat ik naast acupuncturist ook natuurgeneeskundig therapeut ben en ik dit traject heb ontwikkeld na jarenlange ervaring. Ik ben opgeleid in zowel de Oosterse geneeskunde als de Westerse natuurgeneeskunde, waardoor ik meer methodes inzet dan alleen acupunctuur. Hierdoor heb ik een unieke en holistische methode ontwikkeld: de Baalanz methode. Mijn aanpak is dus een combinatie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Daarom is dit traject ook zo ontzettend succesvol. Het traject is inclusief veel voedings- en leefstijltips met extra tools. En met mijn achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager coach ik je gedurende het hele traject, waardoor je je echt gedragen, gehoord en gesteund voelt.

Acupunctuur is niet pijnlijk, juist omdat ik super dunne naaldjes gebruik. Het is zelfs heerlijk ontspannend! Je ligt op een comfortabele behandelbank met warmtelampen en een relaxed muziekje. De vrouwen die in mijn praktijk komen ervaren het als een echt reset moment.