Pre birth traject

Wil jij ontspannen en vol vertrouwen de bevalling in? Zodat je minder pijn en stress ervaart tijdens de bevalling en de bevalling korter duurt? Laat mij je helpen om ervoor te zorgen dat je met meer ontspanning en vertrouwen de bevalling ingaat.

’99 % van de vrouwen in mijn praktijk heeft minder stress voor en meer vertrouwen in de bevalling.’

Kinderwens

“Mijn ervaring met de pre-birth acupunctuur behandeling bij Baalanz is zeer positief. Ik had er veel over gelezen en had als wens om bij ons 3e kindje echt de bevalling te gaan krijgen zoals ik die voor ogen had; op de plek, het tijdstip en op de manier zoals ik wenste. En zo is het gegaan. Thuis in bad, ‘s avonds terwijl de 2 broers lagen te slapen, heb ik een prachtige thuisbevalling in bad gehad. De verloskundige was er bij en dat gaf een gerust gevoel, maar ik heb haar hulp niet nodig gehad. Het is lastig aan te tonen, maar ik kan mede door de pre-birth behandeling van Aggie terugkijken op een zeer mooie, natuurlijke en relaxte bevalling. Zo`n bevalling gun ik iedere vrouw, alle baby’s en alle partners! Ik gun het trouwens sowieso iedere vrouw om zichzelf de pre birth behandelingen kado te doen in de zwangerschap, het is zo’n lekker relax momentje voor jezelf zo aan het einde van de zwangerschap!

Imke

Ga jij binnenkort bevallen?

 • En kijk je enorm tegen de bevalling op, omdat je angst hebt dat het niet goed gaat?
 • Of heb je tijdens een eerdere bevalling een vervelende ervaring gehad en wil je dat het nu anders verloopt?
 • Of wil je er gewoon alles aan doen om ontspannen en vol vertrouwen de bevalling in te gaan?
Herken je dit bij zwangerschap

Dan herken je dit vast:

 • Je ziet tegen de bevalling op, omdat je bang bent dat je veel pijn krijgt of dat je hiervoor niet sterk genoeg bent.
 • Je hebt weinig energie.
 • Je slaapt minder goed, omdat je veel piekert over de bevalling.
 • Je voelt je onzeker over de bevalling, omdat je bang bent voor wat je te wachten staat.
 • Je maakt je zorgen over de bevalling of alles goed gaat met jou en je kindje.

Wil je niets liever dan: 

 • Met meer ontspanning de bevalling in gaan?
 • Minder stress en pijn ervaren tijdens de bevalling?
 • Een soepele bevalling die zelfs 2 uur korter kan duren?
 • Beter slapen de laatste weken voor de bevalling waardoor je weer meer energie hebt en je uitgerust en fit de bevalling in gaat?
 • Meer vertrouwen hebben in jezelf en de bevalling?
 • Meer ontspannen en met meer vertrouwen de bevalling ingaan waardoor de bevalling soepeler verloopt?
 • Met een fijn gevoel terugkijken op de bevalling, wetende dat je er van tevoren alles aan hebt gedaan om het zo soepel mogelijk te laten verlopen?
Bevallen

Ook voor jou is het mogelijk om je goed voor te bereiden op de bevalling, waardoor je ontspannen en met meer vertrouwen de bevalling ingaat.

Ja, ik wil graag kennismaken
Pre Birth Traject - spanning bevalling

Ook voor jou is het mogelijk om je goed voor te bereiden op de bevalling, waardoor je ontspannen en met meer vertrouwen de bevalling ingaat.

Ja, ik wil graag kennismaken

Deze vrouwen hebben ervaren wat de pre birth behandelingen voor hun bevalling heeft gedaan.

“Ik heb voor mijn bevalling 4 pre birth behandelingen van Aggie gehad. Ik heb de behandelingen zelf als prettig ervaren, Aggie nam de tijd voor me en ze straalt veel rust uit. Ik heb de behandelingen allereerst als een relax momentje voor mezelf ervaren in een toch wel een drukke tijd. Mijn bevalling is daarnaast heel soepel verlopen en onze dochter is thuis geboren. Dat wilde ik ook heel graag! De behandelingen hebben mij in elk geval gebracht wat ik hoopte en wat Aggie me vooraf verteld had wat ze zouden moeten doen. Het is natuurlijk altijd moeilijk om te zeggen hoe mijn bevalling zonder deze behandeling was verlopen, maar voor mij het het waard geweest!”

Aniek

Wil jij ook samen met mij aan de slag gaan en je net als deze vrouwen goed voorbereiden op de bevalling zodat je ontspannen en zelfverzekerd de bevalling in gaat? En zodat jij weet dat je er alles aan hebt gedaan om de bevalling zo goed als mogelijk te laten verlopen? Dan is dit 1 op 1 pre birth traject het juiste traject voor jou!  

Ja, dat wil ik

Baalanz Pre Birth traject | 1 maand

99 % van de vrouwen in mijn praktijk heeft minder stress voor en meer vertrouwen in de bevalling.’

Ik ben Aggie van Baal en ik behandel al jarenlang zwangere vrouwen als voorbereiding op hun bevalling. Ik zorg ervoor dat  je met minder stress en meer vertrouwen de bevalling ingaat waardoor de bevalling soepeler verloopt en zelfs tot 2 uur korter kan duren. Daarom heb ik het Baalanz pre birth traject voor jou ontwikkeld, zodat jij goed voorbereid de bevalling ingaat.

Het traject is zo succesvol, omdat ik hiervoor een unieke en holistische methode heb ontwikkeld: de Baalanz methode, waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel van het traject zijn. En waarbij ik geneeskundige visies combineer zoals de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en Westerse Natuurgeneeskunde. 

Met mijn specialistische kennis, ervaring én unieke holistische methode zorg ik ervoor dat:

 • Je minder stress hebt en meer ontspannen bent, waardoor je beter slaapt en energie opbouwt zodat je klaar bent voor de bevalling;
 • De cervix (baarmoederhals) rijping sneller gaat;
 • Het verloop van de overgang tussen de verschillende fasen van de bevalling beter verloopt, zodat er minder complicaties plaatsvinden;
 • Er meer ontspanning is van spieren en pezen;
 • De bevalling zelfs 2 korter kan duren, vooral de ontsluitingsfase is korter.

Door deze  behandelingen voel je je meer ontspannen, slaap je beter en heb je meer energie en vertrouwen om de bevalling in te gaan. 

Over mij - Baalanz methode

Waarom een traject?

 • Omdat een traject van 4 behandelingen een bewezen formule is en het meest optimaal is om je voor te bereiden op de bevalling. Dat is ook uit ervaring gebleken.
 • Je kiest er bewust en weloverwogen voor om samen met mij aan de slag te gaan.
 • Je komt door een unieke combinatie van deze behandelingen in de beste staat van voorbereiding op je bevalling.
 • Je herstelt sneller na de bevalling doordat je aan de voorkant je fysieke en mentale gezondheid hebt geoptimaliseerd met behulp van dit traject.

Wil jij ook ontspannen en vol vertrouwen de bevalling in? Zodat de bevalling korter duurt en je minder pijn en stress ervaart tijdens de bevalling? Gun jezelf dan dit pre birth traject!

Ja, dat wil ik

Praktische informatie

 • Je ontvangt vanaf week 36 wekelijks een acupunctuur behandeling tot aan je bevalling, die er direct voor zorgt dat je minder stress ervaart en je veel beter voelt.
 • Je krijgt specifiek voedings- en leefstijladvies die je helpen om je voor te bereiden op de bevalling, zodat je met voldoende energie de bevalling ingaat.
 • Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende het traject.

Het traject is en blijft maatwerk afgestemd op jou als unieke vrouw! Ik werk samen met jou in dit traject, samen bereiken we meer. Deze onderdelen zitten in het traject.

Acupunctuur

Je krijgt vanaf week 36 wekelijks een acupunctuur behandeling.

Voeding

Je krijgt specifiek voedingsadvies wat je helpt om je optimaal voor te bereiden op de bevalling.

Leefstijl & pijnbestrijding

Je krijgt leefstijladvies en instructie hoe je acupressuur kunt toepassen tijdens je bevalling voor ontspanning en een natuurlijke pijnbestrijding die je zelf kunt toepassen.

Coaching

Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende deze voorbereidende weken.

Dit traject is niet geschikt als

 • Je zwanger bent van een meerling.
 • Er te veel vruchtwater is.
 • Je recente vaginale bloedingen hebt gehad.

’99 % van de vrouwen in mijn praktijk heeft minder stress voor en meer vertrouwen in de bevalling.’

Ben jij er klaar voor om je goed voor te bereiden op de bevalling? Kies dan voor het Baalanz pre birth traject, waardoor je met meer vertrouwen, meer energie en meer ontspanning de bevalling ingaat.

Ja, ik ben er klaar voor

Investering

 • Jouw investering voor dit 1 op 1 traject bedraagt 90,= per consult. 
 • Je betaalt per consult met pin en je ontvangt na betaling een factuur per mail.
 • Om je te verzekeren van een plekje is het raadzaam om deze minimaal 3 maanden van tevoren te plannen in verband met de lange wachttijd.
Pre Birth Traject - spanning bevalling
Bevallen

FAQ

Nee het is mijn jarenlange ervaring en bewezen formule dat 4 behandelingen het meest optimaal zijn om je voor te bereiden op de bevalling

De acupunctuur behandelingen in mijn traject worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoedt als je aanvullend verzekerd bent. Check dit zelf altijd bij je verzekering.

Omdat ik naast acupuncturist ook natuurgeneeskundig therapeut ben en ik dit traject heb ontwikkeld na jarenlange ervaring. Ik ben opgeleid in zowel de Oosterse geneeskunde als de Westerse natuurgeneeskunde, waardoor ik meer methodes inzet dan alleen acupunctuur. Hierdoor heb ik een unieke en holistische methode ontwikkeld: de Baalanz methode. Mijn aanpak is dus een combinatie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Daarom is dit traject ook zo ontzettend succesvol. Het traject is inclusief veel voedings- en leefstijltips met extra tools. En met mijn achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager coach ik je gedurende het hele traject, waardoor je je echt gedragen, gehoord en gesteund voelt.

Acupunctuur is niet pijnlijk, juist omdat ik super dunne naaldjes gebruik. Het is zelfs heerlijk ontspannend. Je ligt op een comfortabele behandelbank met warmtelampen en een relaxed muziekje. De vrouwen die in mijn praktijk komen ervaren het als een echt reset moment.