Post Partum traject

Wil jij graag optimaal herstellen na je bevalling of heb je last van klachten na de bevalling, zoals vermoeidheid, borstvoedingsproblemen of een down gevoel? Laat mij je helpen om je energie weer op te bouwen en de klachten te verhelpen zodat jij je weer fit en energiek voelt en volledig kunt genieten van je kindje.

Na de bevalling is het belangrijk om voldoende tijd te nemen voor herstel. De eerste periode na de bevalling (postpartum periode) is namelijk ook bepalend voor je verdere gezondheid. Volgens de Chinese geneeskunde heb je voor dit herstel zeker 3 maanden nodig na de bevalling, waarbij de eerste maand de allerbelangrijkste is. Die wordt ook wel de “golden month” genoemd. Dit herstel is ook essentieel voor je verdere gezondheid!

‘95% van de vrouwen in mijn praktijk voelt zich na dit traject weer energiek en kunnen volop genieten van hun bevallingsverlof.’

Ben jij (net) bevallen en

 • Heb je last van klachten als extreme vermoeidheid, borstvoedingsproblemen of een down gevoel?
 • Wil je graag goed herstellen van de zwangerschap en bevalling maar weet je niet goed hoe je dit voor jezelf kunt doen?
 • Wil je je graag weer fit en energiek voelen?
 • Heb je veel bloed verloren tijdens de bevalling?
Vermoeide slapende moeder

Dan herken je dit vast:

 • Je hebt totaal geen energie, waardoor je niet kunt genieten van je kindje
 • Je voelt je down, waardoor je merkt dat je dingen waar je vroeger blij van zou worden, nu ineens als zwaar en moeilijk ervaart.
 • Je voelt het als falen omdat je niet zo blij bent en dat is toch niet normaal.
 • Je hebt borstvoedingsproblemen en je wil zo graag het beste aan je kindje geven.

Wil je niets liever dan: 

 • Je weer net zo fit en energiek voelen als voor de zwangerschap.
 • Optimaal kunnen genieten van je kindje en van je bevallingsverlof.
 • Je mentaal weer goed voelen, dus minder last van “down” dagen hebben.
Met baby in hangmat
Fitte energieke vrouw met kinderwagen

Ook voor jou is het mogelijk om je weer fit en energiek te voelen zodat je optimaal kunt genieten van je kindje en je jezelf ook een goede moeder voelt.

Ja, ik wil graag kennismaken

Ook voor jou is het mogelijk om je weer fit en energiek te voelen zodat je optimaal kunt genieten van je kindje en je jezelf ook een goede moeder voelt.

Ja, ik wil graag kennismaken

Baalanz Post partum traject | 1 maand

‘95% van de vrouwen in mijn praktijk voelt zich na dit traject weer energiek en kunnen volop genieten van hun bevallingsverlof. ’

Ik ben Aggie van Baal en ik behandel al jarenlang vrouwen na de bevalling. Ik help je om je weer snel fit en energiek te voelen. Daarom heb ik het Baalanz post partum traject ontwikkeld zodat jij goed kan herstellen na je bevalling.

Het traject is zo succesvol, omdat ik hiervoor een unieke en holistische methode heb ontwikkeld: de Baalanz methode, waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel van het traject zijn. En waarbij ik geneeskundige visies combineer zoals de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en Westerse Natuurgeneeskunde.

Met mijn specialistische kennis, ervaring en unieke methode zorg ik voor:

 • het opbouwen van je energie, zodat je je weer fit en energiek voelt;
 • het oplossen van borstvoedingsproblemen, zodat jij je kindje het allerbeste kunt geven;
 • het verminderen van somberheid, zodat je optimaal kunt genieten van je kindje;
 • het verbeteren van je algehele gezondheid.

Door dit traject voel jij je weer fit en energiek dat ervoor zorgt dat je optimaal kunt genieten van je kindje en bevallingsverlof. En waardoor je de beste moeder voor je kindje kunt zijn.

Over mij - Baalanz methode

Waarom een traject?

 • Het herstellen van de zwangerschap en bevalling duurt minimaal 3 maanden en volgens de Chinese geneeskunde heb je voor een optimaal herstel minstens 100 dagen nodig!
 • De zwangerschap wordt in de Chinese geneeskunde niet voor niets de Window of Change genoemd, omdat het een groot veranderingsproces is.
 • Mijn ervaring is dat we meer bereiken in een traject dan met losse consulten.
 • Je kiest er bewust en weloverwogen voor om samen met mij aan de slag te gaan.

‘95% van de vrouwen in mijn praktijk voelt zich na dit traject weer energiek en kunnen volop genieten van hun bevallingsverlof. ’

Wil jij ook samen met mij aan de slag gaan om je weer snel fit en energie te voelen, zodat je optimaal kunt genieten van je kindje? Dan is dit 1 op 1 post partum traject het juiste traject voor jou!  

Ja, dat wil ik

Praktische informatie

 • Je krijgt wekelijks een acupunctuur behandeling, die er direct voor zorgt dat je je meer ontspannen voelt.
 • Je krijgt voedings- en leefstijladvies waarmee je ook zelf meewerkt aan het herstel.
 • Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende het traject.

Het is en blijft maatwerk afgestemd op jou als unieke vrouw! Ik werk samen met jou in dit traject, samen bereiken we meer. Deze onderdelen zitten in het traject.

Acupunctuur

Je krijgt gedurende het traject wekelijks een acupunctuur behandeling, die er direct voor zorgt dat je je meer ontspannen voelt.

Voeding

Je krijgt voedingsadvies wat belangrijk is voor je herstel en totale gezondheid.

Leefstijl

Je krijgt naast voedingsadvies ook leefstijladvies. Een gezonde leefstijl is ook essentieel voor je totale gezondheid.

Coaching

Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende het hele traject.

Wil jij na de bevalling direct goed herstellen? Kies dan voor het Baalanz post partum traject, waardoor jij je weer snel energiek en fit voelt en optimaal kunt genieten van je kindje?

Ja, dat wil ik

Investering

 • Jouw investering voor dit 1 op 1 traject bedraagt 90,= per consult.
 • Je betaalt per consult per pin en na betaling ontvang je een factuur per mail.
 • Als je nog twijfelt of dit traject voor jou geschikt is, maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling, zodat je direct kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.
 • Ook is het mogelijk om eerst een telefonisch contact te hebben om te kijken of dit traject bij jou past.
Vermoeide slapende moeder
Fitte energieke vrouw met kinderwagen

FAQ

Volgens de Chinese visie heb je minimaal 100 dagen, dus 3 maanden nodig voor een volledig herstel van je zwangerschap en bevalling, waarbij de eerste maand na de bevalling de allerbelangrijkste maand is en wordt ook de “golden month” wordt genoemd.

Nee, het is mijn jarenlange ervaring dat we in een traject meer bereiken dan met losse consulten.

De acupunctuur behandelingen in mijn traject worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoedt als je aanvullend verzekerd bent. Check dit zelf altijd bij je verzekering.

Omdat ik naast acupuncturist ook natuurgeneeskundig therapeut ben en ik dit traject heb ontwikkeld na jarenlange ervaring. Ik ben opgeleid in zowel de Oosterse geneeskunde als de Westerse natuurgeneeskunde, waardoor ik meer methodes inzet dan alleen acupunctuur. Hierdoor heb ik een unieke en holistische methode ontwikkeld: de Baalanz methode. Mijn aanpak is dus een combinatie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Daarom is dit traject ook zo ontzettend succesvol. Het traject is inclusief veel voedings- en leefstijltips met extra tools. En met mijn achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager coach ik je gedurende het hele traject, waardoor je je echt gedragen, gehoord en gesteund voelt.

Acupunctuur is niet pijnlijk, juist omdat ik super dunne naaldjes gebruik. Het is zelfs heerlijk ontspannend! Je ligt op een comfortabele behandelbank met warmtelampen en een relaxed muziekje. De vrouwen die in mijn praktijk komen ervaren het als een echt reset moment.