Cyclus in Baalanz traject

Heb jij veel cyclusklachten die je dagelijks functioneren ernstig belemmeren? En lukt het maar niet om daar vanaf te komen?  Laat mij je helpen om te zorgen dat je een gezonde cyclus krijgt. Zodat jij blijvend klachtenvrij bent en waardoor ook je algehele gezondheid wordt verbeterd.

‘95% van de vrouwen in mijn praktijk met cyclusklachten, is binnen 3 maanden klachtenvrij’

“Baalanz (Aggie) is een echte aanrader (een lifesaver) Ik ben heel dankbaar voor al het goede werk van Aggie. Door mijn heftige menstruatie/PMS klachten kwam ik bij de gynaecoloog terecht, maar zij kon mij niet helpen zonder hormonen en die wilde ik niet meer in mijn lichaam. Via een bekende kwam ik bij Aggie terecht en eigenlijk al vanaf behandeling 1 merkte ik een verschil. Je voelt je gelijk op je gemak bij Aggie die ook iedere klacht heel serieus heeft genomen. Nu zijn mijn menstruaties weer normaal, en eigenlijk zijn de meeste klachten enorm afgenomen of zelfs weg. Ik kan Baalanz zeker aanraden!

Joyce

Energieke vrouw

Heb jij (ernstige) cyclusklachten?

 • En lukt het maar niet om van je klachten af te komen?
 • Voel jij je niet gezien en gehoord door je huisarts?
 • Word je verteld dat dit normaal is en er gewoon bij hoort?
 • Wil je op een natuurlijke manier een klachtenvrije menstruatiecyclus krijgen zonder hormonen?
 • Wil je graag stoppen met hormonale anticonceptie, maar ben je bang dat al je klachten terugkomen?
Menstruatieklachten-buikpijn

Dan herken je dit vast:

 • Je kunt niet meer functioneren, omdat je tijdens de menstruatie zoveel buikpijn ervaart waardoor je een aantal dagen alleen nog maar op pijnstillers leeft en je daardoor elke maand moet ziekmelden?
 • Je durft tijdens de menstruatie nauwelijks nog de deur uit, omdat je zoveel bloedverlies hebt dat je bang bent voor doorlekken en dat is de ergste nachtmerrie van elke vrouw!
 • Je hebt totaal geen energie meer door het hevig bloedverlies waardoor het een paar weken duurt voordat je je weer goed voelt.
 • Je verandert elke maand voor de menstruatie in een echte heks, wat zich uit in veel boosheid, frustratie en die je afreageert op je partner en kinderen. Je herkent jezelf dan helemaal niet meer.
 • Je bent heel down en emotioneel voor de menstruatie en je ziet het dan allemaal niet meer zitten.
 • Je hebt zo’n pijnlijke borsten voor de menstruatie dat je het liefst de bh ook ‘s nachts aanhoudt. 
 • Je hebt altijd voor of tijdens de menstruatie migraine, waardoor je een paar dagen helemaal niets meer kan en alleen in bed kan liggen.
 • Jouw darmen zijn voor en tijdens de menstruatie helemaal van slag waardoor je een opgeblazen gevoel, obstipatie of diarree hebt.
 • Je voelt je slechts 1 week per maand echt goed.
 • Je hebt geen menstruatie na het stoppen van de anticonceptie pil.
 • Je hebt een onregelmatige cyclus, een te korte of te lange cyclus.
 • Je hebt PCOS of endometriose.
 • Je hebt andere klachten zoals slaapproblemen, vermoeidheid of andere klachten die de oorzaak zijn van een verstoorde cyclus.
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar de enige oplossingen die je geboden worden, zijn hormonale anticonceptie, pijnstillers of nog erger een baarmoederverwijdering. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten.

Wil je niets liever dan:

 • Een klachtenvrije cyclus, zodat je je veel lekkerder in je vel voelt.
 • Een menstruatie zonder pijn, zodat je weer normaal kunt functioneren.
 • De deur uitgaan zonder angst op doorlekken.
 • Een leven zonder hoofdpijn of migraine.
 • Je fysiek én mentaal weer helemaal goed voelen gedurende de hele cyclus, dus ook voor, tijdens en na de menstruatie.
 • Het vertrouwen in je lichaam weer terug hebben.
 • Je weer energiek, blij, zelfverzekerd,  spontaan en dus helemaal jezelf voelen.
Klachtenvrije Menstruatie - Lekker in je vel

Ook voor jou is het mogelijk om een klachtenvrije menstruatiecyclus te hebben en je weer lekker in je vel te voelen. Ik ontwikkelde hiervoor het Cyclus in Baalanz traject, dat ervoor zorgt dat jij je weer energiek voelt en zonder klachten weer kunt genieten van het leven.

Ja, ik wil graag kennismaken
Klachtenvrije menstruatiecyclus traject

Ook voor jou is het mogelijk om een klachtenvrije menstruatiecyclus te hebben en je weer lekker in je vel te voelen. Ik ontwikkelde hiervoor het Cyclus in Baalanz traject, dat ervoor zorgt dat jij je weer energiek voelt en zonder klachten weer kunt genieten van het leven.

Ja, ik wil graag kennismaken

Deze vrouwen hebben inmiddels met succes een klachtenvrije menstruatiecyclus en dit is slechts een kleine greep uit de succesverhalen.

“Ik ben naar Aggie gegaan voor mijn menstruatie/hormoon klachten. Nadat ik ben gestopt met de hormonale anticonceptie merkte ik dat alles uit balans was. Al na een aantal behandelingen merkte ik meteen verschil. Alles van de behandeling heb ik als prettig ervaren! Alles wordt duidelijk uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Alle tips waar je zelf mee aan kan bijdragen om verbeteringen te krijgen zijn ook duidelijk. Mijn traject is afgerond en alles is weer terug in balans. Wat is dat fijn, je goed voelen tijdens je menstruatie! Nogmaals bedankt Aggie!”

Marnie

“Aggie is een lieve, fijne en zeer kundige vrouw. Ik kwam bij Aggie om mijn cyclus weer in balans te krijgen en dat is gelukt. Aggie weet waar ze over praat en geeft goede adviezen en tips. Eindelijk geen vervelende klachten meer. Daarnaast ervaar ik meer rust in mijn lichaam. De behandelingen gaven zoveel ontspanning, dat ik nog wel uren op haar behandelbank zou willen blijven liggen.
Lieve Aggie, bedankt!!!”

Silvie

“Maandelijks hevig terugkerende klachten waren voor ik door Aggie geholpen werd meer regel dan uitzondering. Tijdens het eerste gesprek was ik ervan overtuigd dat ik bij Aggie aan het juiste adres was. We planden toen meteen een behandeltraject af van wekelijks één behandeling. In deze periode heb ik samen met Aggie niet alleen “mijn eigen gebruiksaanwijzing” leren kennen maar is ook mijn hormoonhuishouding in kaart en in balans gebracht. Inmiddels zijn de klachten verdwenen en heb ik meer zelfcompassie en ben ik vriendelijker voor mezelf. De fijne gesprekken, lekkere thee en het heerlijk rustgevend acupunctuur-moment onder de warme moxa lamp waren een fijn momentje voor mezelf gedurende deze periode. Dankjewel voor alles Aggie!”

Kristel

“Ik kwam via een tip van iemand anders bij Aggie terecht. Al een hele tijd sukkelde ik met mijn hormonale balans. Een paar jaar geleden stopte ik met anticonceptie omdat ik graag mijn natuurlijke cyclus weer wilde voelen. Echter kwam deze cyclus niet terug zoals ik hem gewend was en had ik veel bijkomende klachten. Ik was ten einde raad en bijna zelfs op het punt om weer anticonceptie te gaan gebruiken. Gelukkig kwam ik bij Aggie terecht. Dit voelde als een geschenk uit de hemel. Al gauw merkte ik na een paar behandelingen verschil. Klachten begonnen af te nemen en mijn humeur verbeterde weer. Wat was ik blij. De momenten bij Aggie vond ik heel fijn en aangenaam. Een ontspannen sfeer zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Aggie is een heel prettig persoon en we hadden fijne gesprekken. Ik ben super blij met het resultaat van het traject!  Na een tijd stopten de sessies want het resultaat dat we voor ogen hadden was bereikt. Ik heb GEEN menstruatie klachten meer en mijn menstruatie is weer zoals hij hoort te zijn. Ontzettend dankbaar hiervoor!”

Madelijn

“Na jaren PMS klachten te hebben,  ben ik bij Aggie terechtgekomen. Heel fijne ervaring, zowel de acupunctuur als alles wat Aggie erbij doet, tips en leefstijladviezen en een luisterend oor. Nu, na 3 maanden behandelen,  zijn mijn hormonen in balans en ben ik pil- en klachtenvrij. Ik kan weer genieten! ” 

Evelien

“Ik kwam bij Aggie terecht, omdat ik ontzettend veel pijn had tijdens menstruatie en ontzettend beroerd was. Dit gepaard met hevig bloedverlies. Alles geprobeerd. Mijn laatste optie was baarmoeder verwijderen. Na een aantal behandelingen gaat het stukken beter. Veel minder pijn. Normaal bloedverlies. Kortom ben ik ontzettend blij dat ik bij Aggie onder behandeling ben geweest. Aggie is ontzettend lief en legt alles heel goed uit. Nogmaals bedankt Aggie. Hoop dat je nog veel vrouwen mag helpen”

Karin

“Na extreme klachten tijdens mijn eerste zwangerschap, die uit is gelopen op een missed abortion, heb ik contact gezocht met Aggie. Nog enkele maanden na medisch noodzakelijke curettage heb ik verhoogde HCG (zwangerschapshormoon) waarden gehad, alsof mijn lichaam de situatie niet snapte. Vanaf de start met behandelingen door Aggie zagen wij een goede daling in deze waarde en kon mijn menstruatiecyclus terug op gang komen. Mijn vermoeidheid verdween en ik had weer energie en kracht voor 10.”

Janouk

“Ben naar Aggie toegegaan voor mijn menstruatie en mentale klachten. Door de behandelingen ben ik me veel gemoedelijker gaan voelen en zijn mijn maandelijkse klachten ook verminderd.
Aggie geeft ook tips qua voeding, huidverzorging en ontspanning. Heel dankbaar dat ik bij haar ben geweest.”

Sandra

“Bij Aggie onder behandeling voor Adenomyose. Na jaren van alles geprobeerd te hebben via internet bij Baalanz terecht gekomen. Meteen met Aggie een goede klik, ze luistert naar wat je zegt en begrijpt je gevoel en doet er alles aan om het beste resultaat te kunnen behalen. Ondanks dat ik pas een korte periode onder behandeling ben merk ik al resultaten. Ook de arts in het ziekenhuis heeft de verbetering bevestigd. Ben heel dankbaar voor deze begeleiding en behandeling en zou het zeker aanraden!”

Nicole

“Ik ben al jaren bekend met endometriose en heb hier ook regelmatig veel last van. Dankzij Aggie heb ik de klachten nu beter onder controle en heb ik tips gekregen om dit zelf te onderhouden. Het contact tijdens de behandelingen is erg prettig, Aggie neemt echt de tijd om de klacht goed in kaart te brengen en te evalueren. Ik zou iedere vrouw die kampt met menstruele klachten of andere hormonale/gynaecologische klachten aanraden om via acupunctuur bij Aggie te proberen hun klachten onder controle te krijgen.”

Karin

Wil jij ook samen met mij aan de slag gaan en net als deze vrouwen zonder cyclusklachten door het leven gaan? Dan is dit exclusieve en unieke 1 op 1 Cyclus in Baalanz traject precies het juiste traject voor jou!

Ik ben er klaar voor

Cyclus in Baalanz traject | 3 maanden

‘95% van de vrouwen in mijn praktijk met cyclusklachten, is binnen 3 maanden klachtenvrij’

Ik ben Aggie van Baal en ik behandel dagelijks vrouwen met cyclusklachten. Doordat ik zelf ook veel menstruatieklachten heb gehad, weet ik als geen ander hoe zeer dit jouw dagelijks functioneren kan belemmeren. Dus ik weet precies hoe jij je voelt. En met mijn specialistische kennis en ervaring zorg ik ervoor dat je een klachtenvrije menstruatiecyclus hebt.

 • Ik heb hiervoor een exclusief en uniek 1 op 1 traject ontwikkeld.
 • Ik help je met mijn specifieke kennis, ervaring én unieke holistische methode.
 • Ik leer je weer vertrouwen in je lichaam te krijgen, zodat je zonder klachten verder kan.
 • Ik geef je kennis en inzicht in je cyclus zodat je met en naar je cyclus kunt leven. 

De Baalanz methode

Het traject is zo succesvol, omdat ik hiervoor een unieke en holistische methode heb ontwikkeld: de Baalanz methode, waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel van het traject zijn. En waarbij ik geneeskundige visies combineer zoals de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en Westerse Natuurgeneeskunde. Met deze methode zorg ik ervoor dat:

 • jouw menstruatiecyclus blijvend klachtenvrij is, zodat jij je weer lekker in je vel voelt;
 • je meer energie krijgt;
 • je algehele gezondheid verbetert, zowel fysiek als mentaal.
Over mij - Baalanz methode

Waarom een traject?

 • Het reguleren van de menstruatiecyclus waardoor deze klachtenvrij is, duurt minimaal 3 maanden.
 • Mijn jarenlange ervaring is dat we meer bereiken in een traject dan met losse consulten.
 • Je kiest er bewust en weloverwogen voor om samen met mij aan de slag te gaan.

Naast het feit dat 95% van de vrouwen na dit traject klachtenvrij is, heeft het traject nog veel andere voordelen:

 • Je kunt de “uit knop” weer vinden, dus beter ontspannen.
 • Je hebt meer energie waardoor je beter bestand bent tegen stress.
 • Je voelt je zekerder en je hebt meer vertrouwen in je lichaam.
 • Je totale gezondheid is verbeterd door acupunctuur, voedings- en leefstijladvies.
 • Je bent beter bestand tegen stress en je herstelt sneller na stressvolle perioden.
 • je piekert minder en maakt je minder zorgen. 
 • Je hebt meer kennis en inzicht in je cyclus, waardoor je ook bewust met en naar je cyclus kunt leven en je hier de rest van je leven plezier van hebt. 

Wil jij ook een klachtenvrije menstruatiecyclus hebben? En wil je je weer de vrouw voelen die je graag wil zijn zonder belemmeringen van de cyclus? Kies dan ook  voor dit exclusieve en unieke traject, waardoor je menstruatiecyclus blijvend klachtenvrij is.

Ja, dat wil ik

Praktische informatie

 • Je ontvangt gedurende 3 maanden wekelijks een acupunctuur behandeling, die ervoor zorgt dat je je direct meer ontspannen voelt.
 • Je krijgt veel voedings- en leefstijladvies, die je cyclus herstellen en waarmee je ook zelf aan de slag kan.
 • Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende het hele traject.

Het is en blijft maatwerk afgestemd op jou als unieke vrouw! Ik werk samen met jou in dit traject, samen bereiken we meer. Deze onderdelen zitten in het traject.

Acupunctuur

Je krijgt gedurende dit traject wekelijks een acupunctuur behandeling waarbij ik je menstruatiecyclus reguleer, zodat deze klachtenvrij verloopt. Ook geef ik je inzicht in je cyclus en reik ik je tools aan gedurende de fasen van de cyclus.

Voeding

Je krijgt voedingsadvies dat bijdraagt aan een klachtenvrije cyclus en ook belangrijk is voor je totale gezondheid en daarom is dit ook een onderdeel van het traject. 

Leefstijl

Naast voedingsadvies krijg je ook specifiek leefstijladvies. Een gezonde leefstijl is essentieel voor je totale gezondheid. Hiervoor krijg je van mij veel tips, die ervoor zorgen dat je in elke fase van je cyclus rekening kan houden met jouw dagelijkse activiteiten.

Coaching

Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende het hele traject. Waardoor je meer vertrouwen krijg en meer bewust bent, welke onderliggende patronen er meespelen.

Dit traject is niet geschikt als

 • Je denkt dat je met een paar behandelingen klachtenvrij bent.
 • Je liever niets aan je voeding en leefstijl wil veranderen.
 • Je hormonale anticonceptie gebruikt en niet van plan bent hiermee te stoppen. 

‘95% van de vrouwen in mijn praktijk met cyclusklachten, is binnen 3 maanden klachtenvrij’

Ben jij er klaar voor om weer een gezonde menstruatiecyclus te krijgen, die blijvend klachtenvrij is en waardoor ook je algehele gezondheid wordt verbeterd?

Ja, ik ben er klaar voor

Investering

 • Jouw investering voor dit unieke en exclusieve 1 op 1 traject voor 3 maanden bedraagt 90,= per consult. 
 • Je betaalt per consult met pin en je ontvangt na betaling een factuur per mail.
 • Als je nog twijfelt of dit traject voor jou geschikt is, maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling, zodat je direct kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.
 • Ook is het mogelijk om eerst een telefonisch contact te hebben om te kijken of dit traject bij jou past.
Menstruatieklachten-buikpijn
Klachtenvrije Menstruatie - Lekker in je vel
Plezier tijdens menstruatie

‘Een gezonde menstruatiecyclus is de basis van je totale gezondheid en een afspiegeling van hoe het met je gezondheid gesteld is.’

FAQ

Dit is de tijd die minimaal nodig is om de menstruatiecyclus te reguleren en dus klachtenvrij te krijgen. Ook is die tijd nodig om een ander voedingspatroon en leefstijl te integreren.

 • Natuurlijk kan ik geen garantie geven, dat kan niemand. Maar mijn ervaring is wel dat 95% van mijn cliënten blijvend verlost is van de menstruatieklachten.
 • En het traject biedt nog zoveel andere voordelen. Mijn jarenlange ervaring is dat je gezondheid verbetert, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je een andere vrouw, een betere versie van jezelf, iemand die zich zelfverzekerd voelt en vertrouwen heeft..  
 • Ook krijg je kennis en inzicht in je cyclus.
 • Het is een afspiegeling van hoe het met jouw gezondheid gesteld is.
 • Het is de basis van je vrouw zijn én je hele gezondheid.
 • Het is de basis om zwanger te worden en zwanger te blijven.
 • Je hebt er de rest van je leven profijt van.
 • Je bent bewust van je cyclus en kunt leven met en naar je cyclus.
 • Je voelt je mentaal veel beter en zit dus beter in je vel.
 • Je bent stressbestendiger, omdat stress heel veel invloed heeft op je cyclus.
 • Je wordt makkelijker zwanger bij een kinderwens.
 • Je hebt geen of minder klachten tijdens de zwangerschap.
 • Je hebt geen of minder klachten tijdens de overgang.

Dan is dit traject zeker geschikt om te “ontpillen”, zodat je daarna ook een klachtenvrije cyclus hebt.

Dan heb je geen “echte menstruatie”, maar een onttrekkingsbloeding en dan kan ik je menstruatiecyclus niet reguleren. Voor dit traject is het essentieel dat je geen hormonale anticonceptie gebruikt.

Dan kun je kiezen voor een verlenging van het traject. Dat kan telkens met 1 maand verlengd worden.

Ja dit traject is heel geschikt als je PCOS of endometriose hebt, omdat ik dan ook werk aan het reguleren van je cyclus.

Omdat ik naast acupuncturist ook natuurgeneeskundig therapeut ben en ik dit traject heb ontwikkeld na jarenlange ervaring. Ik ben opgeleid in zowel de Oosterse geneeskunde als de Westerse natuurgeneeskunde, waardoor ik meer methodes inzet dan alleen acupunctuur. Hierdoor heb ik een unieke en holistische methode ontwikkeld: de Baalanz methode. Mijn aanpak is dus een combinatie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Daarom is dit traject ook zo ontzettend succesvol. Het traject is inclusief veel voedings- en leefstijltips met extra tools. En met mijn achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager coach ik je gedurende het hele traject, waardoor je je echt gedragen, gehoord en gesteund voelt.

 • Nee, het is mijn jarenlange ervaring dat er minimaal 3 maanden nodig zijn om de menstruatiecyclus klachtenvrij te krijgen.
 • Als je nog twijfelt, dan kun je wel een kennismakingsbehandeling boeken, waarbij je ook een korte behandeling krijgt, zodat je kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.

De acupunctuur behandelingen in mijn traject worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoedt als je aanvullend verzekerd bent. Check dit zelf altijd bij je verzekering.

Acupunctuur is niet pijnlijk, juist omdat ik super dunne naaldjes gebruik. Het is zelfs heerlijk ontspannend! Je ligt op een comfortabele behandelbank met warmtelampen en een relaxed muziekje. Het is een echt reset moment. Hoe mooi is dat dat je aan de menstruatieklachten werkt en tegelijkertijd een me-time moment hebt.

Als je nog twijfelt, dan kun je wel een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling, zodat je kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.