Behandeling

“Acupunctuur herstelt jouw hormonale en mentale balans.”

Geen enkele vrouw hetzelfde en daarom is ook geen enkele klacht, oorzaak of behandeling  hetzelfde. Ik kijk dus niet alleen naar jouw klacht, maar ook naar jou als uniek persoon en ga op zoek naar de oorzaak van jouw klacht, zodat ik een op jou afgestemd behandelplan kan maken, dat een maximaal effect heeft op jouw gezondheid.

Ik vind het belangrijk om dat samen en in overleg met jou te doen, te luisteren naar jouw behoefte en naar wat bij jou op dat moment past.

Consulten

De consulten vinden plaats in een informele en ontspannen sfeer. Tijdens het consult krijg je altijd een heerlijk kopje thee. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Een behandeling is daarom veel meer dan alleen het behandelen van jouw klacht. Het is ook een moment van ontspanning, een resetmoment en tegelijkertijd werk je aan je gezondheid.

Tijdens de behandeling lig je op een behandelbank en na het plaatsen van de naaldjes, blijf je een tijdje liggen, zodat je in een diepe ontspanning komt met rustgevende muziek op de achtergrond. Hierdoor heeft de behandeling een maximaal effect en beleving.

Eerste consult

In het eerste consult (intake) stel ik je veel vragen om de oorzaak te achterhalen om een juiste diagnose te kunnen stellen en om tot een goed behandelplan te komen.

Daarna geef ik je een eerste korte behandeling, zodat je al direct kunt ervaren hoe een acupunctuur behandeling voelt en zo krijg ik een indruk van hoe je reageert op de behandeling.

 

Vervolgconsulten

In de vervolgconsulten hebben we een korte evaluatie om te kijken hoe het met je is gegaan na de vorige behandeling. Ik stem de behandeling ook elke keer weer af op hetgeen er op dat moment speelt of waar je dan behoefte aan hebt. In de vervolgconsulten blijf je langere tijd met de naaldjes liggen.

Na de behandeling

Het is belangrijk om na de behandeling rustig aan te doen en geen intensieve inspanning te verrichten. Wandelen kun je bijvoorbeeld wel doen. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken na een behandeling.

Ik geef je ook altijd tips en advies waardoor je zelf ook kunt meewerken aan jouw (vrouwen)gezondheid. Samen bereiken we altijd meer!

 

 

Baalanz is zeker een aanrader!

In eerste instantie kwam ik bij Aggie om te "ontpillen" , na 13 jaar de pil te hebben geslikt had dit een enorme aanslag op mijn lijf gepleegd! Aggie heeft mij geholpen mijn hormonen weer in balans te krijgen! Ook heeft ze mij na al die jaren eindelijk van de hoofdpijn af geholpen! Ondertussen ben ik 20 weken zwanger en heeft Aggie mij alweer bij verschillende kwaaltjes geholpen zoals : zwangerschaps misselijkheid, vocht vasthouden en overmatig piekeren! Aggie is echt fantastisch! Je voelt je gelijk op je gemak bij haar! Binnenkort beginnen we aan de pre-birth behandeling! Ik ben benieuwd!

Manon

Bij Aggie onder behandeling voor Adenomyose

Na jaren vanalles geprobeerd te hebben via internet bij Baalanz terecht gekomen. Meteen met Aggie een goede klik, ze luistert naar wat je zegt en begrijpt je gevoel en doet er alles aan om het beste resultaat te kunnen behalen. Ondanks dat ik pas een korte periode onder behandeling ben merk ik al resultaten. Ook de arts in het ziekenhuis heeft de verbetering bevestigd. Ben heel dankbaar voor deze begeleiding en behandeling en zou het zeker aanraden!

Nicole Caris

Ben je als zelfbewuste vrouw op zoek naar meer balans?

En wil je graag aandacht en tijd in een informele en ontspannen sfeer? Je bent van harte welkom.

Afspraak maken