Baalanz kinderwens traject

Heb je een kinderwens en lukt het maar niet om zwanger te worden of zwanger te blijven? Laat mij je helpen om je vruchtbaarheid te optimaliseren, waardoor je makkelijker zwanger wordt én zwanger blijft, zodat je grootste wens in vervulling gaat.

‘90% van de vrouwen in mijn praktijk met een kinderwens is binnen 3 maanden zwanger’

Kinderwens

“De afgelopen jaren heb ik vaak last gehad van pijnlijke en onregelmatige menstruaties. Toen onze kinderwens niet in vervulling ging, ben ik bij Baalanz terechtgekomen voor acupunctuurbehandelingen. Na enkele weken behandelen had ik een regelmatige menstruatiecyclus en een maand later was ik zwanger! Na de bevalling kreeg ik opnieuw last van pijnlijke en onregelmatige menstruaties. Daarnaast speelde de wens voor een tweede kindje. Opnieuw bezocht ik Baalanz en weer raakte ik binnen twee maanden zwanger. Ik heb dus zeer positieve ervaringen met Baalanz die ik graag deel! Aggie is betrokken, professioneel en integer. Ze stelt je op je gemak. Ik kan haar van harte aanbevelen”! 

Marion

Heb jij een (onvervulde) kinderwens?

 • Ben je al langere tijd aan het proberen zwanger te worden?
 • Heb je een of meer kinderen, maar lukt het niet om nog een keer zwanger te worden?
 • Word je makkelijk zwanger, maar heb je al herhaalde miskramen gehad?
 • Of wil je je eerst goed voorbereiden op een zwangerschap?
Zwanger willen worden
Zwanger worden lukt niet

Dan herken je dit vast:

 • Het voelt als falen, omdat het bij jou maar niet lukt om zwanger te worden. Het lijkt wel of iedereen in je omgeving wel zwanger wordt en jij niet. Hierdoor voel je je verdrietig en denk je vaak: ‘Waarom lukt het bij mij niet en bij anderen wel?’
 • Je voelt je minder vrouw omdat je niet zwanger raakt of zwanger blijft. Je voelt je bij elke nieuwe menstruatie down en het kost je moeite om weer moed te verzamelen voor een nieuwe poging. Toch zet je door want je wens om moeder te worden is heel groot. 
 • De afgelopen periode ben je veranderd en je merkt dat je niet meer de vrouw bent die je was voor de kinderwens. Je voelt je verdrietig, gefrustreerd, boos en teleurgesteld.
 • De wens om zwanger te worden heeft inmiddels een negatieve invloed op je hele leven.  Alles staat in het teken van zwanger worden en daardoor is de spontaniteit verdwenen en staat je sociale leven op een laag pitje, maar ook je relatie komt dit niet ten goede. 
 • Het leven is ineens heel serieus geworden, terwijl je voordat je een kinderwens had  spontaan en energiek was. Nu voel je je vaak down en moedeloos want je doet er alles aan om zwanger te worden en je weet niet wat  je nog meer kan doen.
 • Je voelt je niet begrepen door je vrienden en familie en je raakt geïrriteerd als ze goed bedoeld zeggen ‘je moet er niet zo mee bezig zijn’, maar ze hebben niet in de gaten hoeveel pijn het je doet. 
 • Je bent inmiddels het vertrouwen in je eigen lichaam volledig kwijt en je kunt niet meer omgaan met telkens de teleurstelling, de pijn en het verdriet als het weer niet gelukt is.
 • Je hebt veel angst om zonder kinderen verder te moeten leven, want jij voelt aan alles dat je voorbestemd bent om als moeder door het leven te gaan.

Wil je niets liever dan: 

 • Zo snel mogelijk zwanger te worden, zodat je grootste wens in vervulling gaat?
 • Weer de vrouw te zijn die je was voor de kinderwens? Energiek, vrolijk, spontaan en helemaal jezelf!
 • Het vertrouwen in je lichaam weer terug te hebben?
 • Je weer gelukkig en zelfverzekerd voelen?
 • Het plezier en de spontaniteit in je relatie terug hebben?

Ook voor jou is het mogelijk om je weer lekker in je vel te voelen én je grootste wens in vervulling te laten gaan. Ik ontwikkelde het Baalanz kinderwens traject dat ervoor zorgt dat jij je weer vol vertrouwen voelt, zodat je weer kunt genieten van het leven.

Ja, ik wil graag kennismaken
Kinderwens met partner

Ook voor jou is het mogelijk om je weer lekker in je vel te voelen én je grootste wens in vervulling te laten gaan. Ik ontwikkelde het Baalanz kinderwens traject dat ervoor zorgt dat jij je weer vol vertrouwen voelt, zodat je weer kunt genieten van het leven.

Ja, ik wil graag kennismaken

Deze vrouwen gingen je al voor en dat is slechts een kleine greep uit de succesverhalen.

“Door een tip van iemand anders kwam ik bij Aggie terecht.  Zij heeft ervoor gezorgd mijn hormoonhuishouding weer in balans te krijgen, waardoor ook de hoofdpijn verdween. Later heeft Aggie mij ook nog ondersteund bij onze kinderwens. En met succes, want een maand later was ik zwanger. Aggie is ontzettend lief, professioneel en zorgt voor een vertrouwelijke omgeving. Ik ben haar ontzettend dankbaar”.

Jolanda

“Na twee miskramen was mijn vertrouwen in een volgende zwangerschap weg. Onderzoeken laten doen in het ziekenhuis was een mogelijkheid, maar ik zag meer in een alternatieve wijze. Zo kwam ik bij Aggie terecht. Al snel was ik opnieuw zwanger. Wat waren het spannende maanden voor ons. De behandelingen waren prettig, met Aggie kan je goed praten en er is fijne sfeer. Wat voor mij resulteerde in vertrouwen, om een gezond kindje op de wereld te kunnen en mogen zetten. En dit werd dan ook werkelijkheid voor ons met een mooie dochter.”

Dorien

“Aggie heeft mij fijn begeleidt en gewerkt aan een goede doorbloeding daar mijn menstruatie zeer minimaal te noemen was en ik altijd last van koude handen en voeten had. 3 cyclussen verder wist ik het al vroeg, ik moet zwanger zijn. Testen en echo wezen toen nog anders uit. Aggie dacht mee, vertrouwde op mijn gevoel en jawel we zaten goed! Mijn lichaam reageert kennelijk fors op hormoonverandering maar door acupunctuur heb ik de bijkomende klachten deze keer draaglijker kunnen houden. Inmiddels zijn wij 13 weken in verwachting en ziet alles er goed uit. We zijn Aggie dankbaar voor haar professionele en vooral rustige, mens tot mens aanpak.” 

Janouk

“Ik ben bij Aggie terecht gekomen voor ondersteuning bij onze kinderwens, waarvoor we in een IVF traject zaten. Tijdens de behandelingen heeft Aggie me goed kunnen helpen, luisteren, fijne adviezen gegeven en heeft dit er mede voor gezorgd dat ik vertrouwen bleef houden dat onze wens uit ging komen en positief bleef. Aggie is een hele fijne vrouw die je meteen op je gemak laat voelen en is heel kundig, ik heb dit als enorm prettig ervaren! Ook is ze erg lief en betrokken. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels 16 weken zwanger ben en daar hebben ze behandelingen bij Aggie zeker een groot aandeel in gehad. Ik ben hier enorm dankbaar voor!”

Janneke

“Ik ben naar Baalanz acupunctuur toe gegaan voor hulp bij mijn kinderwens. Ik heb endometriose en zat in een iui traject. Tijdens de behandelingen voelde ik me ontspannen en had er alle vertrouwen in dat zwanger worden ging lukken. iui lukte niet en ik kwam op de wachtlijst voor ivf. Tijdens deze periode ben ik wel iedere week voor een behandeling naar Aggie gegaan. Ik ben toen spontaan zwanger geraakt. Ik zou zeker vrouwen verwijzen naar Aggie om daar voor klachten of ondersteuning in behandeling te gaan. Het contact met Aggie is prettig, en voelt vertrouwd”.

Michelle

Baalanz is zeker een aanrader! In eerste instantie kwam ik bij Aggie om te “ontpillen” , na 13 jaar de pil te hebben geslikt had dit een enorme aanslag op mijn lijf gepleegd! Aggie heeft mij geholpen mijn hormonen weer in balans te krijgen! Ondertussen ben ik 20 weken zwanger en heeft Aggie mij alweer bij verschillende kwaaltjes geholpen zoals: zwangerschapsmisselijkheid, vocht vasthouden en overmatig piekeren! Aggie is echt fantastisch! Je voelt je gelijk op je gemak bij haar! Binnenkort beginnen we aan de pre-birth behandeling! Ik ben benieuwd!

Manon

“We waren al ruim 1 jaar bezig om spontaan zwanger te worden. Na een uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis bleken we in de groep te vallen waar alles goed was maar waar we tot op heden gewoon pech hadden. Ik ben toen gaan rondkijken wat ik er zelf nog aan kon doen en kwam zo bij Aggie uit. Ik heb de tijd bij Aggie als heel prettig ervaren. Ik kon mijn ei kwijt en na 1 maand waren er al zichtbaar verbeteringen mbt mijn ongesteldheid. Na ruim 15 jaar had ik bijna geen buikkrampen tijdens mijn ongesteldheid. Na 5 maanden had ik eindelijk een positieve zwangerschapstest in handen. Ik wil Aggie heel erg bedanken voor alle leuke en gezellige gesprekken. Over een aantal weken mag ik weer naar haar toe voor een pre-birth behandeling.”

Vera

Wil jij ook samen met mij aan de slag gaan en net als deze vrouwen  zwanger worden én zwanger blijven? Dan is dit exclusieve en unieke 1 op 1 Baalanz kinderwens traject precies het juiste traject voor jou!

Ja, dat wil ik

Baalanz kinderwens traject | 3 maanden

‘90% van de vrouwen in mijn praktijk met een kinderwens is binnen 3 maanden zwanger’

Ik ben Aggie van Baal en ik behandel al jarenlang vrouwen met een kinderwens. Doordat ik al zoveel vrouwen heb geholpen, begrijp ik precies wat je doormaakt. Ik zorg ervoor dat je je na elke behandeling steeds meer ontspannen voelt, je minder piekert en zorgen maakt en weer meer vertrouwen in je lichaam krijgt.

 • Ik heb hiervoor een exclusief en uniek 1 op 1 traject ontwikkeld.
 • Ik help je met mijn specifieke kennis, ervaring én unieke holistische methode.
 • Ik leer je weer vertrouwen in je lichaam te krijgen, zodat je makkelijker zwanger wordt én zwanger blijft.

De Baalanz methode

Het traject is zo succesvol, omdat ik hiervoor een unieke en holistische methode heb ontwikkeld: de Baalanz methode, waarbij acupunctuur, voeding, leefstijl en coaching onderdeel van het traject zijn. En waarbij ik geneeskundige visies combineer zoals de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en Westerse Natuurgeneeskunde. Met deze methode zorg ik ervoor dat:

Over mij - Baalanz methode
 • Jouw menstruatiecyclus klachtenvrij verloopt en de eicelkwaliteit wordt verbeterd zodat je lichaam weer optimaal functioneert en klaar is voor een zwangerschap
 • Er een goede doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken is.
 • Er voldoende opbouw van het baarmoederslijmvlies (endometrium) is, waardoor er een goede innesteling kan plaatsvinden.
 • Het immuunsysteem  wordt versterkt, zodat je mentaal en fysiek in balans bent.
 • Je meer ontspannen bent.

Zwanger worden én zwanger blijven is een complex en gevoelig proces. De groei van een follikel, de eisprong, de bevruchting en de innesteling is een ingewikkeld proces dat ook veel energie kost. Een gezonde menstruatiecyclus is dan ook dé basis en absolute voorwaarde voor een optimale vruchtbaarheid! En dat is waarbij ik je help waardoor jouw lichaam klaar is voor de zwangerschap.

Waarom een traject?

 • Het reguleren van de menstruatie en het verbeteren van de eicelkwaliteit duurt minimaal 3 maanden.
 • Mijn jarenlange ervaring is dat we meer bereiken in een traject dan met losse consulten.
 • Je kiest er bewust en weloverwogen voor om samen met mij aan de slag te gaan.

Naast het feit dat 90% van de vrouwen binnen 3 maanden zwanger is en hiermee hun grootste wens in vervulling gaat, heeft het traject nog veel andere voordelen:

 • Je kunt de “uit knop” weer vinden, waardoor je je beter kunt ontspannen.
 • Je hebt meer energie waardoor je beter bestand bent tegen stress.
 • Je voelt je zekerder en je hebt meer vertrouwen in je lichaam.
 • Je totale gezondheid is verbeterd door acupunctuur, voedings- en leefstijladvies.
 • Je bent beter bestand tegen stress en je herstelt sneller na stressvolle perioden.
 • Je piekert minder en maakt je minder zorgen.
 • Je hebt meer kennis en inzicht in je cyclus, waardoor je ook bewust met en naar je cyclus kunt leven en je hier de rest van je leven plezier van hebt.

‘Wil jij ook de kans op een zwangerschap vergroten, kies dan voor dit exclusieve en unieke 1 op 1 traject zodat jouw grootste wens in vervulling gaat’.

Ja, dat wil ik

Praktische informatie

 • Je ontvangt gedurende 3 maanden wekelijks een acupunctuur behandeling, die er direct voor zorgt dat je minder stress ervaart en je veel beter voelt.
 • Je krijgt specifiek voedings- en leefstijladvies die je helpen je vruchtbaarheid te optimaliseren en de kans op een zwangerschap vergroten.
 • Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund en gedragen voelt gedurende het hele traject.

Het is en blijft maatwerk afgestemd op jou als unieke vrouw! Ik werk samen met jou in dit traject, samen bereiken we meer. Deze onderdelen zitten in het traject.

Acupunctuur

Je krijgt gedurende dit traject wekelijks een acupunctuur behandeling waarbij ik je menstruatiecyclus reguleer, zodat deze klachtenvrij verloopt. Deze behandeling verbetert ook de eicelkwaliteit en zorgt er direct voor dat je je meer ontspannen voelt. Ook geef ik je inzicht in je cyclus en reik je tools aan gedurende de fasen van de cyclus.

Voeding

Voeding is belangrijk om zwanger te kunnen worden en zwanger te blijven, maar voeding is ook essentieel voor een klachtenvrije menstruatiecyclus én voor je totale gezondheid. Daarnaast zijn voedingssupplementen een belangrijke aanvulling op je voeding en zijn daarom ook onderdeel van het traject.

Leefstijl

Naast voedingsadvies krijg je ook veel leefstijladvies. Een gezonde leefstijl is essentieel voor de vruchtbaarheid. Hiervoor krijg je van mij tips aangereikt die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn. Daarnaast krijg je ook leefstijladvies voor je partner.

Coaching

Je wordt door mij gecoacht zodat jij je gesteund, gehoord en gedragen voelt gedurende het hele traject. En waardoor je je beter in je vel voelt, meer vertrouwen hebt en meer ontspannen bent.

Dit traject is niet geschikt als

 • Je denkt dat je met een paar behandelingen zwanger bent.
 • Je liever niets aan je voeding en leefstijl wil veranderen.

‘90% van de vrouwen in mijn praktijk met een kinderwens is binnen 3 maanden zwanger’

Ben jij er klaar voor om de kans op een zwangerschap te vergroten? Kies dan voor dit exclusieve en unieke traject waardoor je grootste wens in vervulling gaat!

Ja, ik ben er klaar voor

Investering

 • Jouw investering voor dit unieke en exclusieve 1 op 1 traject voor 3 maanden bedraagt 90,= per consult.
 • Je betaalt per consult met pin en je ontvangt na betaling een factuur per mail.
 • Als je nog twijfelt of dit traject voor jou geschikt is, maak dan een afspraak voor een kennismakingsbehandeling, zodat je direct kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.
 • Ook is het mogelijk om eerst een telefonisch contact te hebben om te kijken of dit traject bij jou past.
Zwangerschapstest
Babywens

FAQ

Dit is de tijd die minimaal nodig is om de menstruatiecyclus te reguleren en de eicelkwaliteit te verbeteren, zodat je lichaam weer optimaal functioneert en klaar is voor een zwangerschap. 

 • Natuurlijk kan ik geen garantie geven, dat kan niemand. Juist omdat er zoveel factoren zijn die buiten mijn invloed liggen. Maar mijn ervaring is wel dat 90% van mijn cliënten met een kinderwens binnen 3 maanden zwanger is.  
 • En het traject biedt nog zoveel andere voordelen. Mijn jarenlange ervaring is dat je gezondheid verbetert, zowel fysiek als mentaal. Je kunt makkelijker zaken loslaten, je piekert minder, bent beter bestand tegen stress, kunt beter omgaan met verdriet of teleurstellingen. Ook krijg je inzicht in je cyclus en heb je minder klachten. 
 • Je voelt je een andere vrouw, een betere versie van jezelf, iemand die beter kan omgaan met teleurstellingen en zich zelfverzekerd voelt en vertrouwen heeft in het leven ook als er tegenslagen zijn. 
 • Dus mocht je onverhoopt toch niet zwanger zijn binnen die 3 maanden, dan ben je zoveel weerbaarder tegen de teleurstelling.

Dan kun je kiezen voor een verlenging van het traject en dat kan telkens met 1 maand.

Nee, ik behandel altijd door tot 12 weken zwangerschap. 

Wanneer je zwanger bent geraakt gedurende het traject, dan adviseer ik altijd om een vervolgtraject in te plannen tot 12 weken zwangerschap. Zo blijf je gedurende de eerste periode van je zwangerschap stressvrij wat de kans op een miskraam aanzienlijk verkleint. Hiervoor kun je een apart vervolgtraject afspreken. 

Omdat ik naast acupuncturist ook natuurgeneeskundig therapeut ben en ik dit traject heb ontwikkeld na jarenlange ervaring. Ik ben opgeleid in zowel de Oosterse geneeskunde als de Westerse natuurgeneeskunde, waardoor ik meer methodes inzet dan alleen acupunctuur. Hierdoor heb ik een unieke en holistische methode ontwikkeld: de Baalanz methode. Mijn aanpak is dus een combinatie van de Chinese geneeskunde, de Ayurveda en de Westerse natuurgeneeskunde. Daarom is dit traject ook zo ontzettend succesvol. Het traject is inclusief veel voedings- en leefstijltips met extra tools. En met mijn achtergrond en jarenlange ervaring als HR Manager coach ik je gedurende het hele traject, waardoor je je echt gedragen, gehoord en gesteund voelt.

 • Nee, het is mijn jarenlange ervaring dat het optimaliseren van de vruchtbaarheid tijd kost en er zijn minimaal 3 maanden nodig zijn om de menstruatie te reguleren en de eicelkwaliteit te verbeteren. Een klachtenvrije menstruatiecyclus is de basis van om zwanger te worden en te blijven.
 • Als je nog twijfelt, dan kun je wel een kennismakingsbehandeling boeken, waarbij je ook een korte behandeling krijgt, zodat je kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.

De acupunctuur behandelingen in mijn traject worden door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoedt als je aanvullend verzekerd bent. Check dit zelf altijd bij je verzekering.

Ja dit traject is ook heel geschikt tijdens een IUI, IVF of ICSI traject. Ik behandel en ondersteun je dan ook wekelijks, zodat je minder last hebt van de bijwerkingen van de hormoonmedicatie en je ook veel meer ontspannen voelt.

Nee, mijn specialisatie is de vruchtbaarheid van de vrouw. Maar ik neem het verhaal van de partner wel mee in dit traject en geef ook voedings- en leefstijladvies voor de man.

Acupunctuur is niet pijnlijk, juist omdat ik super dunne naaldjes gebruik. Het is zelfs heerlijk ontspannend! Je ligt op een comfortabele behandelbank met warmtelampen en een relaxed muziekje. Het is een echt reset moment. Hoe mooi is dat dat je aan de optimalisatie van je vruchtbaarheid werkt cq je kinderwens  werkt en tegelijkertijd een me-time moment hebt.

Als je nog twijfelt, dan kun je wel een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling, zodat je kunt ervaren hoe dat voelt en of het bij jou past.